Tăriceanu: România, prima în Europa la amenzi date în starea de urgenţă
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Călin Popescu Tăriceanu acuză faptul că România este pe primul loc în Europa la amenzile date în starea de urgenţă, însă e codaşă la investiţii. 

"Guvernul Ludovic Orban - primul din Europa la amenzi, ultimul la investiții!

Iată că nu mai avem motive să ne plângem că acest guvern nu face nimic! A reușit să ne ducă pe primul loc într-un top european: cel al mărimii amenzilor aplicate propriilor cetățeni! Un motiv în plus ca proiectul ALDE-PSD-Pro România să ajungă la Parlament cât mai repede.

În schimb, tot același guvern s-a instalat extrem de comod pe ultima treaptă a investițiilor în economie pentru relansarea economică. Și aici avem soluție: programul de relansare economică în care investim cel puțin 8% din PIB pentru repornirea economiei!", transmite preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Proiect pentru anularea amenzilor

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE, a anunţat că se pregăteşte un proiect de lege pentru anularea amenzilor declarate neconstituţionale de către CCR, date pe durata stării de urgenţă. 

"Am deja un proiect pe care l-au întocmit juriștii și pe care l-am dat și domnului Ciolacu și domnului Ponta, care prevede anularea amenzilor în perioada stării de urgență, mai puțin cele date pentru părăsirea stării de carantină. Nu e posbil ca instanțele să fie sufocate cu 300.000 de plângeri", a declarat, recent, Călin Popescu Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel