Târgul Mărțișorului își deschide porțile pentru patru zile
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 26 feb 2014, 19:05
WhatsApp
afistargulmartisorului2014
afistargulmartisorului2014

Curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român din Capitală va găzdui timp de patru zile, începând de joi, 27 februarie, Târgul Mărțișorului, unde povestea mărțișorului capătă o droaie de chipuri: de la bănuțul prins de șnur, la mărțișorul extraterestru.

La Târgul Mărțișorului, organizat în perioada 27 februarie - 2 martie, mărțișoarele realizate cu creativitate, imaginație și umor, de artiști plastici, meșteri țărani și studenți așteaptă să le admirați și să le cumpărați.

Oferta este de nerefuzat, întrucât mărțișoarele prezentate sunt tradiționale sau de oraș, de criză sau suprarealiste, vintage ori recycle, meșterite din lut, textile, lână, hârtie sau fetru — de toată mâna și pentru tot buzunarul.

Orarul târgului: 27 februarie – 2 martie 2014, orele 10.00 - 18.00.

În plus, copiii și adulții pot participa la Ateliere de creativitate:

- 28 februarie, orele 11.00 - 12.00, Atelier de făcut șnururi de mărțișor, cu Ruxandra Grigorescu, la Atelierul de creativitate (pentru copii).

- 1 martie, orele 11.00 - 12.00, Atelier de făcut șnururi de mărțișor, cu Genoveva Sauciuc, la Atelierul de creativitate (pentru copii și adulți).

Bilet de intrare: 4 lei preț întreg, 2 lei preț redus (elevi, studenți, pensionari)

Vezi aici ce alte evenimente a pregătit MNȚR în perioada următoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?