Târgu Mureș. Un tânăr și-a batut mama și tatăl, iar apoi s-a închis în casă
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Un bărbat de 31 de ani din Târgu Mureș a fost internat în spital după ce vineri seara și-ar fi lovit și amenințat mama și tata, iar apoi s-a încuiat singur în locuință.

Potrivit IPJ Mureș, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 de un bărbat din Târgu Mureș cu privire la faptul că fiul acestuia, un tânăr de 31 de ani, a provocat scandal în familie, iar ulterior s-a încuiat singur în locuinţă şi nu comunică.

Mai multe echipaje de poliție, forțe ale ISU și luptători din cadrul SAS au fost trimise la fața locului.

Tânărul, unul cu probleme. A mai amenințat cu sinuciderea

„Din verificările efectuate și din relatările părinților, a rezultat faptul că, anterior, tânărul în cauză s-ar fi manifestat agresiv, și-ar fi lovit tatăl și mama, le-ar fi adresat amenințări cu acte de violență și totodată ar fi distrus bunuri în locuință. Având în vedere că existau date cu privire la faptul că, în trecut, cel în cauză ar mai fi amenințat cu acte de suicid, poliţiştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit în forţă, au forţat uşa de acces și au pătruns în interiorul locuinţei”, a transmis Poliția Mureș.

Tânărul a fost luat de acasă și a fost internat într-o unitate medicală de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările pentru violență în familie, amenințare și distrugere.

"Modelele" din România. Fulgy, cel mai recent caz de vedetă care-și agresează părinții

Nu este de mirare că există astfel de comportamente, având în vedere modelele din România.

Este și cazul fiului Clejanilor, Fulgy, care stârnește controversă după controversă în mediul online, după ultimele scandaluri în care a fost implicat. Fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a publicat pe contul lui de Youtube, un mesaj prin care-și cere scuze în mod public pentru toate faptele lui de până acum și a recunoscut că a fost la un mic pas de a le lua viața părinților lui, din cauza consumului de substanțe interzise.

"Aș vrea să îmi cer scuze în mod public și să se afle de la mine, Fulgy, un copil iubit dar influențat greșit de lumea rea, adevărul adevărat.

În primul rând îmi cer scuze public părinților mei și regret pentru faptul că în trecut am fost la un mic pas de a le lua viață în urmă cu ceva timp din cauza consumului meu abuziv de droguri din vremea respectivă, atunci când am fost internat pentru prima oară la spital, ajutat de familia mea deși eu le-am greșit, ei tot m-au iubit, m-au ajutat și m-au sprijinit", a spus Fulgy.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel