Tarcea, șefa ÎCCJ, atac la Dragnea, Dorneanu și Ciorbea. Amenințare cu dezvăluiri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Șefa ICCJ, Cristina Tarcea, a declarat miercuri, înainte de a se prezenta în fața judecătorilor CSM pentru acțiunea disciplinară a IJ, că se vorbește în spațiul public despre abuzuri, dar trebuie avute în vedere toate instituțiile care comit abuzuri.

”Nu a venit momentul declaraţiilor, dar vă promit că o să vină un moment când o să vină lucruri interesante. (...) În ultima vreme tot vorbim despre abuzuri. Trebuie să ne uităm foarte atent la toate instituţiile care comit abuzuri. O să vedeţi de ce apreciez că a fost un abuz", a declarat preşedintele ICCJ, Cristina Tarcea, la CSM.

”Doamne, vă mai aduceţi aminte de declaraţiile politice din luna august şi septembrie când la ICCJ se refuza a se aplica legea? Vă mai aduceţi aminte de interesul direct al preşedintelui Camerei Deputaţilor în organizarea completurilor de 5 judecători? De aceea am spus că am multe declaraţii interesante de făcut despre o discuţie pe care am avut o cu preşedintele CCR legat de decizia de constatare a conflictului de constitutionalitate, despre o discuţie la fel de interesantă cu domnul Ciorbea, dar toate la timpul lor", a mai spus şefa ICCJ, citată de Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel