„Țăranul de la Bistrița și domnii de la Cluj“. Un bistrițean e înjurat de doi clujeni pentru că respectă regulile de circulație / video viral
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Un bistrițean a fost înjurat de doi clujeni pentru că a respectat regulile de circulație din parcarea unui mall.

Un bistrițean care mergea cu mașina în parcarea unui mall din Cluj-Napoca, pe o stradă cu sens sens unic, s-a trezit că din față venea, pe interzis, un SUV cu numere de Cluj. Bistrițeanul a oprit, forțându-l pe clujean să întoarcă. Acesta din urmă nu a întors și i-a aruncat cuvinte grele bistrițeanului care respecta legislația rutieră.

Bistrițeanul l-a atenționat, când s-a apropiat în dreptul geamului, că acolo este sens unic, însă șoferul clujean nu a fost de aceeași părere, așa că i-a spus celui din Bistrița:

„Du-te, bă, dra#ului, la Bistrița! Ești un prost și un țăran!”, i-a replicat clujeanul furios.

Ulterior, în spatele SUV-ului se observă cum un taxi întoarce, făcând aceeași manevră ilegală precum co-județeanul său din SUV. Șoferul de taxi trage pe dreapta și, la rândul său, se apropie de mașina bistrițeanului și îl înjură:

 „Ce-ai rezolvat? Du-te la tine în Bistrița și fă reguli, mă! Hai, dispari! Ai rezolvat ceva, tu cu părul ăla al tău lung? Du-te și stai acolo, la tine. Dispari!”, a spus taximetristul.

Șoferul din Bistrița s-a întors din nou pentru a-l filma pe taximetristul revoltat că nu a fost lăsat să iasă pe interzis din parcare. Acesta a lansat din nou cuvinte urâte la adresa bistrițeanului.

Taximetristul a repetat de mai multe ori că cel care i-a surprins încălcând regulile de circulație este un „țăran prost, de Bistrița”, care nu are voie să facă reguli în Cluj, potrivit Bistrițeanul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel