Țânțăreanu și-a scris testamentul. Cui îi lasă toată AVEREA. "Să nu se OMOARE ăştia între ei"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Cristian Țântăreanu și-a făcut testamentul după lupta cu boala. Iată ce a spus acesta și cui lasă toată averea sa. 

La 70 de ani, Cristian Țânțăreanu a reușit să învingă cancerul, boala care i-a dat mari bătăi de cap câțiva ani de zile. Această boală l-a schimbat pe omul de afaceri și l-a determinat să-și scrie testamentul, după cum a dezvăluit chiar el. 

Afaceristul, diagnosticat în anul 2011 cu un cancer de colon, și-a luat toate măsurile de precauție pentru ca în familia sa să nu existe certuri privind averea lui. 

Cui lasă toată averea

”Pentru mine nu prea a fost criză, afacerile au mers destul de bine. Bineînțeles că mi-am făcut testamentul, însă nu pentru că îmi e frică de moarte. Nu am teama asta, simt că mai am mult de trăit și de făcut. Însă, destinul îți joacă de multe ori feste. Pleci sănătos de acasă, însă nu știi niciodată dacă ajungi la fel înapoi. Așa că mi-am luat măsuri de precauție. Nimeni nu știe ce scrie acolo și nici nu vor afla, decât atunci când va fi cazul. Am vrut ca lucrurile să fie clare și să nu existe nici un fel de scandal pe bani, așa cum s-a obișnuit în ultima vreme”, a declarat Cristian Țânțăreanu, citează b1.ro

Am făcut testamentul pe vremea când eram bolnav, le-am împărțit averea tuturor. Acum sunt un om sărac, nu mai am niciun ban. Ce am avut eu le-am împărțit lor. Cancerul ăla vrei să spui că e problemă? Atunci mi-am aranjat testamentul ca să nu se omoare ăştia între ei, crezând că mă duc", a completat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel