Tănase Stamule (PNL), la Interviurile DCNews și DCNewsTV
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto Facebook Tănase Stamule
foto Facebook Tănase Stamule
Liberalul Tănase Stamule este invitatul DCNews de astăzi.

Tănase Stamule (PNL) este invitatul de astăzi al DCNews, de la ora 12:00. Emisiunea, realizată de analistul politic Bogdan Chirieac, va fi transmisă, live, pe DCNews.ro, la DCNewsTV.ro, precum și pe Facebook și Youtube DCNews.

Liberalul este și decanul Facultății de Administrarea Afacerilor cu predare în limbi străine (FABIZ) din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE), astfel că nu vor lipsi discuțiile despre educație. 

Nu ratați emisiunea de la ora 12:00. 

Recent, el a scrie, pe Facebook, despre tensiunea ridicată din societate: 

”Tensiunea este foarte ridicată în societate, iar semnele de întrebare din jurul a ceea ce va veni la iarnă sunt foarte multe. Toți europenii se trezesc într-o nouă realitate politică și economică pentru care nu au fost pregătiți. Frustrările din societate ce s-au cumulat din cauza pandemiei sunt susținute în continuare prin criza energetică și incertitudinile războiului din Ucraina. Peste toate astea, inflația ne mănâncă tuturor din venituri și nu putem arăta exact cu degetul care e cauza principală. Toți cetățenii vor să vadă ce face guvernul. Ce ați făcut voi pentru noi? Este principală întrebare pe buzele tuturor, care adună furie, resemnare și puțina speranță la un loc.Din păcate astăzi nu putem face decât să rezistăm. Să ne păstram puțina coeziune pe care o avem în societate și să încercam să ne menținem cât de cât echilibrați macroeconomic. Într-o Românie puternic afectată de șocuri externe dar și de venirea la plată a unor greșeli economice mai vechi, să răspunzi prin șocuri ar fi nebunie. Problema e că menținerea status-quo-ului nu poate fi văzută că pe o victorie. Lumea nu e fericită cu situația din prezent și vrea în mod firesc “mai bine” în condiția în care doar “mai rău” pare posibil. Probabil că cel mai greu mesaj de trecut astăzi prin societate este acela că azi trăim un “bine relativ” ce ar putea fi pierdut dacă nu vom fi cumpătați” 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel