Tănase şi Niculae au demolat Turkmenistanul. România învinge cu 4-0
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
România
România

Câte o "dublă" a lui Marius Niculae şi Cristi Tănase le-a adus tricolorilor victoria în primul meci jucat în 2012.

Superstiţioşii ar spune că naţionala României a început perfect 2012, an în care începe campania de calificare la Campionatul Mondial din 2014. Marius Niculae a deschis scorul încă din minutul 3 în primul meci jucat de tricolori în Antalya, împotriva reprezentativei Turkmenistanului.

Cu un lot alcătuit exclusiv din fotbalişti ce activează în Liga I, echipa noastră a controlat în permanenţă jocul şi doar nocturna buclucaşă i-a pus ceva probleme. Mai multe minute s-a jucat doar cu un reflector activ, iar la pauză a cedat şi acesta. În cele din urmă, organizatorii au reuşit să repornească nocturna, chiar dacă nu la capacitate maximă, iar naţionala noastră a mai marcat de trei ori.

Tănase a dus scorul la 2 la 0, în minutul 46 şi tot el a majorat diferenţa, trei minute mai târziu. Tabela a fost închisă de Marius Niculae, în prelungiri, dintr-un penalty pe care tot el l-a obţinut. Următorul meci al tricolorilor este prevăzut pentru 31 ianuarie, împotriva echipei Krivbas Krivoi Rog, din prima ligă rusă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel