Tânărul care s-a sinucis din cauză că a picat bacul, petrecuse cu prietenii. Ce spun aceştia
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
tanar sinucigas din cauza bacului
tanar sinucigas din cauza bacului

Tânărul de 19 ani găsit mort duminică la Timişoara s-ar fi sinucis, se pare, din cauză că a picat din nou BAC-ul. Marcaţi de această veste, colegii acestuia nu găsesc nicio explicaţie pentru gestul extrem al băiatului originar din Republica Moldova.

Colegii tânărului care s-a sinucis la Timişoara după ce a picat BAC-ul şi la sesiunea din toamnă au povestit că acesta era un elev chiar conştiincios şi învăţase mult pentru acest examen. Ei au precizat că, din cele ştiute de ei, nu se punea problema ca tânărul, Marius Sava, să aibă probleme acasă în urma eşecului de la BAC şi că nu îşi explică în niciun fel decizia lui de a-şi pune capăt zilelor, informează Realitatea.

"El nu era ca noi. Tot timpul îşi vedea de şcoală, chiar dacă noi mai ieşeam, mai plecam. Lui aproape mereu i-a reuşit tot ce a vrut să facă. Am avut o presimţire rea, dar nu mă gândeam la aşa ceva din partea lui", a spus un coleg.

"Nu avea probleme cu părinţii, doar îşi dădea silinţă să dea tot ce avea el mai bun. Probabil a fost o mare dezamăgire. Aseară am petrecut împreună, ne-am distrat de minune, a plecat dimineaţă fericit, nu ştiu ce a fost cu el", a povestit un alt prieten, cu lacrimi în ochi.

Cadavrul unui tânăr de 19 ani a fost descoperit de locatarii unui bloc din Timişoara, care au alergat autorităţile. La prima vedere, legiştii au apreciat că acesta ar fi fost victima unui accident rutier şi că ar fi fost dus pe acea stradă lăturalnică de şoferul care a vrut să-li ascundă fapta. La aflarea faptului că tânărul, pe numele său Marius Sava, tocmai aflase că a picat din nou BAC-ul, după ce a luat sub 5 la matematică, poliţiştii au luat imediat în calcul şi varianta unei sinucideri din cauza dezamăgirii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel