Tânără însărcinată, moartă după ce a apucat să spună că îi este rău. Cine este presupusul ucigaș
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Tânără însărcinată, moartă după ce a apucat să spună că îi este rău. Ar fi fost omorâtă de iubitul său / Foto: Pixabay
Tânără însărcinată, moartă după ce a apucat să spună că îi este rău. Ar fi fost omorâtă de iubitul său / Foto: Pixabay
Un bărbat a fost reţinut de poliţişti în noaptea de sâmbătă spre duminică, fiind bănuit că a omorât-o pe femeia însărcinată din Vrancea.

O femeie de 32 de ani care era însărcinată a murit sâmbătă în comuna Dumitrești, județul Vrancea, după ce a apucat să spună că îi este rău. Polițiștii fac cercetări într-un dosar pentru moarte suspectă, iar anchetatorii presupun că femeia a fost omorâtă chiar de către concubinul său. 

Un bărbat de 50 de ani, din Dumitreşti, a fost reţinut de poliţişti în noaptea de sâmbătă spre duminică, fiind bănuit că şi-ar fi omorât concubina însărcinată, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, transmite Agerpres. În cursul zilei de vineri, bărbatul a sunat la 112 afirmând că femeia însărcinată se simte rău.

"Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti au fost sesizaţi prin apel la 112, vineri, în jurul orei 13,35, de către un bărbat din comuna Dumitreşti, cu privire la faptul că o femeie, concubina sa, în vârstă de 32 ani, însărcinată, se simte rău. Din nefericire, echipajul SAJ prezent la faţa locului a constatat decesul acesteia. Activităţile desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale şi specialiştii criminalişti au reliefat aspecte ce au condus la suspiciunea săvârşirii infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte", a precizat IPJ Vrancea.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea l-au reţinut pe concubinul femeii decedate, un bărbat de 50 de ani. Potrivit Poliţiei, femeia era însărcinată în trei luni. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care a survenit decesul femeii. 

VEZI ȘI: O tânără însărcinată a murit după ce a apucat să spună că îi este rău. Dosar de moarte suspectă

Femeie agresată de concubin, salvată de copilul de 7 ani

La începutul lunii martie o femeie din oraşul Tulcea, abuzată de concubinul său, a fost salvată de copilul ei în vârstă de 7 ani care a sunat la numărul unic de urgenţe 112, scrie Agerpres.

"Femeia a relatat jandarmilor faptul că bărbatul i-a acoperit nasul şi gura, împiedicând-o să ceară ajutor, continuând să o lovească cu palmele peste faţă şi cap, provocându-i dureri. Copilul, în vârstă de 7 ani, a fost cel care a cerut sprijinul forţelor de ordine, apelând numărul unic de urgenţă 112. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost identificat de jandarmi la faţa locului, declarând că numărul unic de urgenţă 112 a fost apelat în mod abuziv de către minor.", se arată în comunicatul IJJ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel