UPDATE. Tânăra găsită împușcată în cap, în Brașov, era polițistă. A lăsat un bilet de adio
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Fotografie creată de Kelly L, de la Pexels
Fotografie creată de Kelly L, de la Pexels
În noaptea de joi spre vineri, o tânără de circa 28 de ani a fost găsită împușcată în cap, într-un apartament din Brașov. UPDATE: Femeia era polițistă și s-ar fi sinucis de ziua ei, după ce ar fi lăsat un bilet de adio.

UPDATE 2: Polițista luase toate testele psihologice, transmite Antena3.

UPDATE: Tânăra găsită împușcată în cap era ofițer la IPJ Brașov. Ea ar fi decis să-și pună capăt zilelor cu arma din dotare, acasă. Înainte de a recurge la gestul extrem, femeia ar fi scris un bilet de adio, informează România TV și Antena 3. 

Tânăra i-ar fi transmis astfel soțului ei, polițist în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Brașov, că îi pare rău, dar că a decis să-și pună capăt zilelor. 

Femeia s-ar fi sinucis de ziua ei. 

Știre inițială

O tânără a fost găsită împușcată în cap, în noaptea de joi spre vineri, într-un apartament din Brașov. Tânăra ar fi avut vârsta de 28 de ani, au spus autoritățile prezente la fața locului, potrivit Antena3. 

Descoperirea macabră a fost făcută în urma unui apel la numărul unic de urgență 112. La fața locului a intervenit atât Poliția, cât și un echipaj SMURD de Terapie Intensivă.

Din păcate, pentru femeie nu s-a mai putut face nimic. Aceasta prezenta o plagă împușcată în tâmplă, astfel că decesul a survenit pe loc. 

CITEȘTE ȘI: Italianul care și-a executat fosta soție, în Mehedinți, a murit

Criminaliștii, sub coordonarea unui procuror, au efectuat cercetări la fața locului. 

Până în acest moment nu se știe dacă tânăra de 28 de ani s-a sinucis sau dacă a fost vorba de o crimă.

În cauză continuă cercetările.

VEZI ȘI: Dublă crimă descoperită după un accident rutier

La începutul lunii decembrie, după un accident rutier care a avut loc în Costești, județul Vaslui, o dublă crimă a ieșit la iveală.

Un șofer de 80 de ani a ieșit cu mașina de pe carosabil și, ulterior, i-a mărturisit unui alt conducător auto că și-a ucis soția și fiul. Potrivit primelor informații, cei doi au fost găsiți morți în casă, a transmis atunci Antena3. 

CITEȘTE ȘI: Cine este femeia din Vânju Mare, împușcată în cap de fostul soț italian. A fugit în stradă, strigând după ajutor, dar nu a scăpat- FOTO în articol

Bărbatul era singur în mașină când a ieșit de pe carosabil. O femeie aflată la volanul altui autoturism a văzut accidentul și a oprit. Ea a observat că șoferul coborâse deja din mașină și era plin de sânge. Acesta i-a mărturisit că nu are nimic, iar sângele nu provenea din urma accidentului, ci îl avea pe haine pentru că și-a omorât soția și fiul.

A urmat un apel la 112, iar la domiciliul familiei a fost trimis un echipaj de poliție. Într-adevăr, în locuință au fost găsite două persoane moarte - o femeie de circa 60 de ani și un bărbat de aproximativ 30-40 de ani, mamă și fiu. Ambii ar fi fost uciși cu un topor. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel