Tânără din Botoșani răpită, sechestrată și violată pe un câmp
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Tânără din Botoșani răpită, sechestrată și violată pe un câmp / Foto: Pixabay
Tânără din Botoșani răpită, sechestrată și violată pe un câmp / Foto: Pixabay
O tânără din Botoșani ar fi fost răpită, sechestrată și violată pe un câmp.

O tânără de 24 de ani din Botoşani ar fi fost răpită, sechestrată și violată pe un câmp de către doi tineri, scrie realitateadebotosani.net.  Indivizii, de 15 şi, respectiv, 24 de ani au fost reţinuţi de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, a anunţat, vineri, purtătorul de cuvânt al IPJ, Delia Nenişcu.

Scenele înfiorătoare au avut loc în luna mai a acestui an, când cei doi agresori ar fi obligat victima, o tânără de 24 de ani, să îi însoţească în maşină. Tinerii au dus-o pe un câmp, acolo unde, prin constrângere şi violenţe, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu victima.

Tinerii sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de viol în formă continuată şi lipsire de libertate. Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de reţinere şi arestare preventivă al IPJ Botoşani. În cursul zilei de vineri, vor fi prezentaţi în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

O femeie născută în urma unui viol a obținut condamnarea tatălui ei biologic

Carvell Bennett, în vârstă de 74 de ani, a fost găsit vinovat de un tribunal din Birmingham, un oraş din centrul Angliei, pentru un viol comis în anii 1970 asupra unei minore de 13 ani şi a fost condamnat la 11 ani de închisoare.

Decizia a fost posibilă datorită "stăruinţei şi determinării" copilului născut în urma acelei infracţiuni, care "a încercat să obţină dreptate în acest dosar, pentru ea însăşi şi pentru mama ei", a subliniat judecătorul Martin Hurst.

După viol, victima a descoperit că era însărcinată şi a născut la vârsta de 14 ani o fetiţă, pe care a dat-o spre adopţie. Acel copil, care nu putea fi identificat pentru ca identitatea mamei sale să fie protejată, a descoperit adevărul despre venirea sa pe lume abia atunci când a putut să consulte dosarul de adopţie când a devenit adult, la vârsta de 18 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel