Tânără AMENINȚATĂ în cazul "Colo". Vela INTERVINE. "Mă îngrijorează. Ce ne învățăm copiii? Nu putem face ASTA"
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 11 iun 2020, 15:38
WhatsApp
Ministrul Marcel Vela intervine în cazul tinerei amenințate după ce a depus plângere în cazul vloggerului "Colo".

"Am aflat cu îngrijorare despre faptul că tânăra care a denunțat un vlogger pentru anumite infracțiuni primește constant amenințări de la susținătorii acestuia. Mă îngrijorează foarte mult situația creată și modul în care a degenerat. De aceea, am luat legătura cu această tânără și i-am oferit întreg suportul. I-am transmis că îi suntem alături și că veghem la siguranța și integritatea sa.

Tinerii trebuie sa înțeleagă că emoțiile pe care le au pot fi exprimate în orice alt mod, dar nu prin violență, agresiuni verbale și amenințări. Ce mă intrigă este conținutul violent pe care acest tânăr îl promova în rândul urmăritorilor săi. Acești copii trimit, probabil fără știrea părinților, mesaje agresive, care îi compromit, dar care se află deja în atenția poliției", a scris Marcel Vela pe pagina de Facebook.

"Care sunt valorile după care construim societatea în care trăim? Ce ne învățăm copiii?"Vreau să cred, lucrând cu o echipă din care fac parte și femei, că nu putem închide ochii în fața unor abateri de acest tip. Îmi doresc să le vorbim tinerilor despre femeile minunate care au influențat și schimbat lumea, care influențează zilnic comunități, care fac bine, muncesc enorm și se străduiesc să contribuie la dezvoltarea unei societăți sănătoase. 

Vreau să le vorbim despre faptul că doamna sau domnișoara care se află lângă noi este mama, sora, iubita, soția sau o persoană apropiată sufletului cuiva. Nu putem transforma respectul în barbarie!  Vă rog să ne întoarcem cu toții privirea atent către societate pentru că și noi suntem responsabili de tineri și de viitor", a completat el. 

Citește și: Tânăra care a depus plângere împotriva lui "Colo" primeşte SUTE de mesaje de ameninţare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?