Data publicării:

Tânăr fotbalist, înecat în râul Olt. Scafandrii l-au găsit după 12 ore de căutări intense

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: captura video @Plus Oltenia
FOTO: captura video @Plus Oltenia
Un tânăr fotbalist a murit înecat în râul Olt după ce s-a răsturnat de pe ski-jet.

Un tânăr fotbalist, legitimat la echipa de tineret a CSM Slatina și care se pregătea de festivitatea de absolvire a liceului, a murit după ce s-a răsturnat cu ski-jetul în râul Olt, transmite Digi 24.Tragedia în care a murit sportivul de 19 ani a avut loc în zona comunei Verguleasa, iar pe ski-jet se mai un minor, în vârstă de 17 ani. Potrivit sursei menționate, sportivul nu avea vestă de salvare.

Scafandrii militari, veniți din două județe să îi ajute pe cei de la ISU Olt, au găsit trupul tânărului după mai bine de 12 ore de căutări.

”Misiunea a avut un grad ridicat de dificultate, în special din cauza vizibilității foarte scăzute din apă, a vegetație abundentă de pe albia râului, dar și a suprafeței foarte mari pe care s-a efectuat căutarea. 

Căutările s-au desfășurat permanent, pe parcursul a 12 ore, cu scafandrii din cadrul ISU Olt, dar și din cadrul ISU Teleorman și ISU Mehedinți. Trupul neînsuflețit al tânărului înecat în Olt a fost identificat în zona în care ne-a fost indicat inițial, la aproximativ 100 de metri în larg, adâncimea apei fiind de aproximativ 4-5 metri.

Acesta a fost adus la mal, din păcate echipajele medicale nu au putut decât să constate decesul”, a a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, la Digi 24.

CSM Slatina, mesaj sfâșietor

”Este greu să găsim cuvintele potrivite pentru a ne exprima regretul în aceste momente pricinuite de vestea pierderii tânărului component al echipei CSM Slatina Under 19, Flavius Magraon.

Jucătorul, în vârstă de doar 19 ani, legitimat la Clubul Sportiv Municipal Slatina, care evolua sub formă de împrumut pentru Petrolul Potcoava, şi-a pierdut viaţa într-un nefericit incident petrecut pe râul Olt.

Antrenorii, colegii, prietenii şi toţi cei care l-au cunoscut sunt cu toţii afectaţi de această tragedie.Transmitem condoleanţe şi putere familiei în cea mai grea încercare a vieţii! Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să aibă grijă de sufletul lui”, a transmis clubul CSM Slatina într-un mesaj pe Facebook.

Citește și: Au fost găsite trupurile neînsuflețite ale celor două fete luate de viitură în Italia. Cristian Molnar e în continuare de negăsit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel