Tânăr fără permis, cercetat penal după ce a schimbat locul de la volan cu un pasager
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Tânăr fără permis, cercetat penal după ce a schimbat locul de la volan cu un pasager / Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Tânăr fără permis, cercetat penal după ce a schimbat locul de la volan cu un pasager / Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Încercarea unui tânăr de a face o plimbare la volanul unei mașini fără a deține permis de conducere și de a-i păcăli pe polițiști, schimbând locul la volan cu un pasager din autoturism, i-a adus un dosar penal.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” după ce un tânăr a schimbat locul la volan cu un pasager, încercând să-i păcălească, scrie Monitorul de Suceava.

Incidentul s-a derulat în cursul serii de marți, după ora 22.20, pe strada Cimitirului din comuna Hănțești. Un echipaj al Secției Rurale de Poliție Adâncata, aflat în serviciu de patrulare, a efectuat semnal de oprire unui conducător auto al unui autoturism marca BMW, care se deplasa din sens opus.

Inițial, conducătorul auto, pe care lucrătorii de poliție l-au recunoscut ca fiind un tânăr de 28 de ani, din satul Fetești al comunei Adâncata, a ignorat semnalele de oprire și a accelerat, trecând pe lângă autospeciala de poliție și pe lângă agentul de poliție, care a reușit să se ferească din calea autoturismului. După ce autoturismul a mai rulat circa 50 de metri conducătorul auto a oprit pe partea dreaptă a drumului, a coborât din autoturism, iar în locul său a urcat la volan pasagerul de pe locul din partea stângă spate.

Sursă: Monitorul de Suceava 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel