Tânăr, decedat într-un canal de irigaţii dezafectat
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Un tânăr a murit după ce s-a răsturnat cu maşina într-un canal de irigaţii, între Peştera şi Pietreni.

Un tânăr de 31 de ani a murit după ce, în noaptea de duminică spre luni, a căzut cu maşina pe care o conducea într-un canal de irigaţii dezafectat, între localităţile Peştera şi Pietreni, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Dobrogea'. Potrivit sursei citate, la faţa locului au intervenit o autospecială de descarcerare şi două echipaje SMURD.

'Prin apel la 112 am fost sesizaţi de un accident rutier, între Peştera şi Pietreni, o maşină a căzut într-un canal de irigaţii dezafectat (aproximativ 4 metri adâncime). La accident intervin un SMURD B şi o autospecială cu modul de descarcerare din cadrul Detaşamentului Medgidia şi un SMURD C din cadrul Detaşamentului Palas', a transmis ISU. Victimei i s-au aplicat manevre de resuscitare, însă cadrele medicale nu i-au putut salva viaţa, fiind înregistrat decesul.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, din primele cercetări efectuate a reieşit că şoferul, în vârstă de 31 de ani, din localitatea Peştera, ar fi pierdut controlul direcţiei maşinii, într-o curbă, a ieşit în afara carosabilului şi s-a răsturnat în canalul de irigaţii. Bărbatul se afla singur în autoturism.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel