Tânăr de 24 de ani, mort după ce i-ar fi scăpat pușca de vânătoare și s-a descărcat. Ar fi păzit plantația de pepeni de mistreții din zonă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa Foto: @mtorben / Pixabay
Sursa Foto: @mtorben / Pixabay
Cadavrul unui tânăr de 24 de ani din județul Timiș a fost descoperit abandonat pe un câmp. Primele informații ale anchetei sugerează că acesta ar fi fost implicat într-o vânătoare ilegală, iar mai multe persoane au fost chemate la audieri.

În județul Timiș, pe un câmp de lângă localitatea Cladova, are loc o anchetă după ce un tânăr de 24 de ani a fost găsit mort cu o rană la gât chiar de către fratele său mai mic, în vârstă de 19 ani. Se pare că înainte tragedie, tânărul a participat la o partidă de vânătoare ilegală, iar arma sa a fost găsită în apropiere de trupul neînsuflețit. 

În aceste momente anchetatorii merg spre mai multe piste. Însă, deocamdată a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. S-a ajuns la această variantă după ce surse din rândul anchetei susțin că fratele victimei a făcut declarații. Acesta a spus că tânărul de 24 de ani a decedat după ce cureaua armei de vânătoare, pe care o purta pe umăr și o deținea în mod legal, s-a desfăcut, iar în contact cu o cădere pe sol s-a descărcat. Unul din gloanțe l-a lovit direct în gât. 

Anunțul la 112 a fost făcut chiar de către tatăl său, puțin după miezul nopții

Anunțul la 112 a fost făcut chiar de către tatăl său, puțin după miezul nopții. Trebuie de asemenea menționat faptul că procurorii ajunși la fața locului au ridicat arma de vânătoare. Ea va fi supusă unei expertize, pentru a se verifica dacă glonțul care l-a lovit pe tânărul de 24 de ani vine de la propria armă de vânătoare. Se ia în calcul și varianta braconajului. Se pare că tânărul s-ar fi dus pentru a alunga mistreții care le dădeau târcoale plantației de pepene roșu pe care o aveau acolo, conform celor spuse de apropiați. 

Tânărul deținea un permis pentru armă, dar momentan nu este cert dacă pușca descoperită lângă el era a lui. Locuitorii din zonă menționează că aici se organizează adesea vânători ilegale de mistreți și afirmă că victima ar fi fost implicată în braconaj.

"La data de 26 iulie, în jurul orei 02,12, poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală Făget au fost sesizaţi prin apel SNUAU 112 cu privire la decesul unei persoane. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat pe un câmp dintre localităţile Cladova şi Lăpuşnic un tânăr în vârstă de 24 de ani, decedat, care prezenta o plagă la nivelul gâtului", precizează reprezentanţii IPJ Timiş printr-un comunicat, potrivit Adevărul. 

Întregul perimetru este plin de polițiști, iar mai multe persoane sunt interogate de către autoritățile din Făget, care beneficiază de sprijinul colegilor din Timișoara. Conform unor surse din justiție, tânărul prezenta o rană la gât. Printre cei interogați se numără și tatăl bărbatului. Originar din Ohaba Lungă, victima era pasionată de vânătoare și este descrisă de cei care îl cunoșteau drept un tânăr care nu a avut niciodată probleme. În urmă cu 10 ani, spun vecinii, și fratele mai mic al victimei a fost implicat într-un alt incident, conform Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel