Tânărul dat dispărut de prieteni și căutat 6 ore în Siret a fost găsit: Dormea în casa unui prieten
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
ISU VN / Tânăr de 22 de ani, căutat în Siret. A dispărut de la o petrecere
ISU VN / Tânăr de 22 de ani, căutat în Siret. A dispărut de la o petrecere
Un bărbat de 22 de ani, aflat la o petrecere în noaptea de duminică spre luni, a dispărut și este căutat în apele râului Siret. 

Tânărul a fost găsit

Tânărul dispărut în noaptea de duminică spre luni în timp ce participa la o petrecere pe malul râului Siret a fost găsit de poliţişti după 6 ore de căutări. Bărbatul în vârstă de 20 ani se afla în locuinţa unui prieten unde plecase să se culce fără să îşi anunţe prietenii, informează Agerpres. 

"În jurul orei 04.30, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ion Creangă au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că un tânăr de 20 ani, din localitatea Icuşeşti, a dispărut în timp ce se afla la un grătar împreună cu mai multe persoane, pe malul râului Siret, din localitatea Ion Creangă. Ţinând cont de pericolul iminent în care se afla tânărul, datorat debitul crescut al râului Siret şi a condiţiilor meteorologice nefavorabile, s-a acţionat cu operativitate pentru localizarea şi identificarea acestuia. După aproximativ 6 ore de căutări, tânărul a fost identificat de poliţişti într-o locuinţă de pe raza localităţii Ion Creangă", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul Georgiana Moşu.

La misiunea de căutare a tânărului au participat poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ion Creangă, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale însoţiţi de un câine de căutare, pompieri din cadrul Detaşamentului Roman şi voluntari. 

Știrea inițială 

Un tânăr în vârstă de 22 ani, din localitatea Ion Creangă, este căutat de pompieri în râul Siret, după ce a dispărut de la o petrecere în noaptea de duminică spre luni, relatează Agerpres. "În jurul orei 04,35, pompierii au fost solicitaţi să participe la o misiune pentru căutarea unei persoane dispărute, posibil înecată în râul Siret, pe raza comunei Ion Creangă", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul Georgiana Moşu, a declarat, pentru Agerpres, că prietenii tânărului au sesizat la 112 dispariţia acestuia.

Sunt analizate imaginile camerelor de supraveghere


"Poliţiştii analizează imaginile video de pe camerele de supraveghere pentru a stabili traseul pe care s-a deplasat persoana dispărută. Aceasta este căutată atât în râul Siret, cât şi în localităţile limitrofe", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii Detaşamentului Roman, cu un autoturism de serviciu, o barcă şi o ambulanţă SMURD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel