Tânăr de 21 de ani, împuşcat pentru că prietenul său nu a oprit la semnalele poliţiştilor, mort la spital
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
FOTO: Pexels
FOTO: Pexels
Un tânăr în vârstă de 21 de ani, împuşcat în weekend pentru că maşina în care se afla nu a oprit la semnalele poliţiştilor din Suceava, a murit la spital. 

Starea sa s-a deteriorat în cursul zilei de luni, iar medicii din Suceava au fost nevoiţi să intervină chirurgical. 

În noaptea de sâmbătă spre duminică, tânărul se afla într-o maşină care circula pe raza localităţii Moldoviţa. La volan se afla un alt tânăr, iar în momentul în care o patrulă a Poliţiei le-a făcut semn să oprească, şoferul a refuzat şi a călcat pedala de acceleraţie. A urmat o urmărire ca în filme prin localitate, timp în care poliţiştii au lansat mai multe somaţii pentru oprirea autoturismului. La un moment dat, maşina în care se aflau tinerii a intrat pe un drum forestier, moment în care poliţiştii au efectuat două focuri de avertisment în plan vertical, şi două focuri spre maşina în care se aflau aceştia. 

Unul dintre proiectile l-a nimerit pe tânărul de 21 de ani aflat pe bancheta din spate, după ce a ricoșat din roata de rezervă a mașinii. Câteva minute mai târziu un apel la 112 a anunțat cazul unei persoane împușcate. Polițiștii care au ajuns la fața locului l-au găsit pe tânărul împușcat și ceilalți doi pasageri, în mașină, scrie Antena3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel