Tânăr de 20 ani din Bacău, înjunghiat în piept. Agresorul, supărat că acesta i-ar fi trimis SMS-uri iubitei sale
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Tânăr de 20 ani din Bacău, înjunghiat în piept. Agresorul, suparat că acesta i-ar fi trimis SMS-uri iubitei sale / Foto: Pixabay
Tânăr de 20 ani din Bacău, înjunghiat în piept. Agresorul, suparat că acesta i-ar fi trimis SMS-uri iubitei sale / Foto: Pixabay
Un tânăr de 20 ani din Bacău a fost înjunghiat în piept. Agresorul i-a reproșat victimei că îi trimitea SMS-uri iubitei sale.

Un tânăr de 20 de ani din judeţul Bacău a fost grav rănit  după ce un un bărbat care l-a înjunghiat în piept. Agresorul i-a reproșat victimei că i-ar fi trimis mesaje pe telefonul mobil iubitei sale, scrie Realitatea.net.

Orbit de gelozie, bărbatul i-a cerut socoteală acestuia. Cei doi s-au certat, apoi s-au luat la bătaie și un martor a sunat la 112. La un moment dat, iubitul fetei a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe tânăr în zona pieptului. Victima a fost transportată la spitalul din Bacău, iar medicii încearcă acum să îi salveze viaţa.

„Pacientul a ajuns la unitatea noastră cu o plagă înjunghiată la nivelul toracelui şi în prezent este în sala de operaţie”, a declarat Mirela Romaneţ, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţe Bacău.

Oamenii legii au deschis o anchetă, iar agresorul a fost arestat și va fi cercetat pentru tentativă de omor. Acesta, dar şi martorii sunt audiaţi de către poliţişti. 

Bărbat înjunghiat în piept de iubita sa pe peronul unei gări din Reșița

Acum 3 zile, o femeie și-a înjunghiat în piept iubitul, în timp ce se aflau pe peronul unei gări. Pe fondul consumului de alcool, între cei doi concubini ar fi izbucnit un conflict spontan. Scandalul ar fi degenerat, iar bărbatul a fost înjunghiat de iubita sa. Femeia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile și este acum de acuzată de tentativă de omor.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, incidentul a avut loc în Gara Reşiţa Sud. Procurorii au dispus reținerea inculpatei și au propus Tribunalul Caraş-Severin arestarea preventivă a acesteia „având în vedere gravitatea faptei și a probelor administrate”. Judecătorii au dispus arestarea preventivă a femeii pentru o perioadă de 30 de zile pentru tentativă la omor asupra unui membru de familie. 

VEZI ȘI: Închisoare pe viață pentru tânărul care a ucis-o pe Ioana, asistenta din Suceava. Cristi Danileț: Dacă ea și-ar fi cunoscut cu adevărat iubitul...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel