Tânăr de 19 ani, reținut pentru că ar fi profitat de o fetiță de 11 ani la stână din Vrancea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Pexels. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pexels. Imagine cu rol ilustrativ
Un tânăr de 19 ani a fost reținut fiind bănuit că ar fi profiat de o fetiță de 11 ani.

Un tânăr de 19 ani, din comuna Tănăsoaia, bănuit că ar fi profitat de o fetiţă de 11 ani la o stână din localitate, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, a informat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Sâmbătă, 17 septembrie, ora 14,34, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Adjud au fost sesizaţi, prin 112, de către o femeie din comuna Tănăsoaia cu privire la faptul că, la data de 16 septembrie, în jurul orei 21,00, fiica sa minoră de 11 ani a fost condusă de un tânăr cunoscut, din aceeaşi localitate, la o stână situată în aceeaşi comună, sat Năneşti, unde ar fi fost violată de acesta. Poliţiştii l-au identificat pe tânărul de 19 ani şi l-au condus la sediul poliţiei pentru audieri", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit Poliţiei, în urma probatoriului administrat, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru viol, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Vrancea, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Adjud, cu propunere de arestare preventivă, potrivit Agerpres. În cauză au fost sesizaţi şi reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea. 

O mamă și-a răzbunat fiica: i-a tăiat bărbăția iubitului ei, după ce acesta a încercat să profite de ea

O mamă a tăiat bărbăția iubitului ei cu un cuțit de bucătărie, după ce acesta a încercat să-i violeze fiica de 14 ani, scrie The Sun. Femeia a spus că a vrut „să-i dea o lecție” după ce l-a prins în timp ce el ar fi încercat să abuzeze tânăra adolescentă. Potrivit rapoartelor, mama în vârstă de 36 de ani l-a prins pe bărbatul de 32 de ani „în flagrant” după ce s-a întors la casa lor din Lakhimpur, India.

Se pare că ea locuia cu el în proprietate în ultimii doi ani după despărțirea de soțul ei. Mama a explicat presei locale cum a acționat în autoapărare în timp ce lupta pentru a-și proteja fiica de atac.

Ea a spus: „Din fericire, m-am întors acasă la cel mai scurt timp și l-am prins în flagrant. Așa că am adus un cuțit din bucătărie și i-am tăiat părțile intime pentru a-i da o lecție. Nu regret ce am făcut”.

Potrivit ofițerului stației de la secția de poliție Lakhimpur, iubitul a fost ulterior arestat pentru viol conform legii locale. Autoritățile au adăugat că starea lui este critică și că ar putea avea nevoie de tratament suplimentar pentru rana pe care a suferit-o.

Rămâne neclar dacă mama va fi acuzată pentru fapta comisă, sau va fi considerată legitimă apărare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel