Tânăr condamnat după ce a îmbătat și violat o fată de 15 ani
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Edward Lich de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Edward Lich de la Pixabay
Un tânăr de 21 de ani a fost condamnat la închisoare, fiind acuzat că a îmbătat și violat o fată de 15 ani.

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Marginea, a fost condamnat la o pedeapsă de 5 ani de închisoare pentru viol, victimă fiind o fată în vârstă de 15 ani, cu domiciliul în comuna Satu Mare. Violul s-ar fi petrecut în mașina tânărului, în zona Palma - Sucevița, după ce tânărul a reușit să o convingă pe fată să bea o cantitate mare de alcool, scrie Monitorul de Suceava.

Pedeapsa a fost stabilită de Judecătoria Rădăuți, în ședința din data de 9 martie, și poate fi atacată cu apel. 

În noaptea cu pricina, între orele 01.00-06.00, după ce a îmbătat-o pe minoră, Adrian I., din Marginea, a avut relații sexuale cu fata.

Ancheta a ajuns la concluzia că totul s-a petrecut prin constrângere și fără ca minora să fie în măsură să se apere, și asta din cauza stării de ebrietate foarte avansate în care ajunsese. 

De altfel, minora a declarat că la un moment dat în timp ce era violată și-a revenit din starea de inconștiență și s-a împotrivit. Între cei doi s-a dat o luptă. Ulterior, examinarea medico-legală a confirmat că fata prezintă deflorare recentă și urme de agresiune.  

Adrian I. a fost reținut pentru comiterea infracțiunii de viol, iar pe 11 decembrie, după completarea probatoriului, a fost arestat de Judecătoria Rădăuți, în urma propunerii formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

Tânărul din Marginea se bucură încă de prezumția de nevinovăție, până la o sentință definitivă și irevocabilă. 

Sursă: Monitorul de Suceava

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel