Tânăr aflat pe trotuar, UCIS de un șofer BEAT - A pierdut controlul volanului
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Tânăr aflat pe trotuar, UCIS de un șofer BEAT - A pierdut controlul volanului / Foto: Pixabay
Tânăr aflat pe trotuar, UCIS de un șofer BEAT - A pierdut controlul volanului / Foto: Pixabay
Tragedie în Brăila. Un tânăr aflat pe trotuar a fost ucis de un șofer beat.

Un șofer beat din județul Brăila a pierdut controlul volanului și a lovit cu mașina un tânar aflat pe trotuar, transmite Mediafax. Victima a murit la spital.

Potrivit IPJ Brăila, accidentul a avut loc luni, în localitatea Batogu. Polițiștii au stabilit că, un tânăr în vârstă de 19 de ani, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, a părăsit șoseaua și a lovit un o persoană, în vârstă de 27 de ani. Pietonul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde a decedat. Polițiștii au aflat că șoferul era beat.

„Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, au anunțat reprezentanții IPJ.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și ucidere din culpă.

Doi polițiști, loviți cu mașina de un șofer beat

Acesta nu este sigurul caz în care șoferii urcă la volanul mașinilor deși au consumat băuturi alcoolice. Doi polițiști au ajuns luna trecută la spital după ce au fost loviți cu mașina de către un șofer beat. Incidentul a fost anunțat de către reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne. 

”Doi agenți de poliție din cadrul Poliției Municipiului Huși au oprit un autoturism, pentru control. Întrucât conducătorul autoturismului emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat testarea cu aparatul etilotest. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, a refuzat testarea, a devenit recalcitrant, a pornit autoturismul și i-a lovit pe cei doi polițiști.”, conform comunicatului de presă al MAI. 

"Unul dintre agenţi a fost luat pe capota maşinii, iar cel de al doilea a fost lovit la mâna şi călcat pe picior. Aceştia au suferit leziuni corporale. Ei au fost duși la Spitalul municipal Huşi, pentru investigaţii medicale", se precizează într-un comunicat al IPJ Vaslui.

VEZI ȘI: Noi imagini de la tragedia din stația de autobuz din Baia Mare. Femeia a murit, iar bărbatului îi va fi amputat piciorul - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel