Tamara Buciuceanu- Botez va primi o stea pe Walk of Fame din București
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
tamara-buciuceanu-botez
tamara-buciuceanu-botez

Teatrul Metropolis o va aniversa sâmbătă, 4 septembrie, la ora 11.00, în Piaţa Timpului, actriţa Tamara Buciuceanu-Botez va primi o stea pe Aleea Celebrităţilor (Walk of Fame).

Teatrul Metropolis vă invită duminică 4 septembrie, la ora 11.00, in Piaţa Timpului, când Inegalabila actriţă Tamara Buciuceanu-Botez va primi o stea pe Aleea Celebrităţilor (Walk of Fame).

Tamara Buciuceanu, care a împlinit pe 10 august vârsta de 82 de ani şi 59 de ani de carieră, va fi recompensată pentru întreaga activitate cu o stea ce va fi dezvelită duminică în prezenţa a numeroase nume sonore ale teatrului şi filmului autohton.

”Sunt actori care clădesc nu doar personaje ci lumi întregi. Sunt oameni care, prin vraja pe care o poarta în voce şi în priviri, pot transforma un loc într-un spaţiu infinit, magic. Omul are nevoie de un alt om, căci nu trăieşte decât pe jumătate dacă trăieşte doar pentru el, aşa cum, actorul are nevoie de public pentru a-şi împlini existenţa. Tamara Buciuceanu-Botez îşi onorează personajele cu veridicitate, jucând pentru un public care, la rândul lui, savurează fiecare reprezentaţie a Domniei sale.

Îi acordăm Steaua de pe Walk of Fame în semn de recunoştinţă şi îi mulţumim pentru că ţine în viaţă o lume care, fără oameni ca domnia sa, ar apune”, a declarat George Ivaşcu, directorul Teatrului Metropolis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel