Data publicării:
Tăiţei de casă. Cea mai uşoară reţetă
Autor: Ana Vasilescu | Categorie: Lifestyle
Tăiţeii de casă sunt secretul unei ciorbe reuşite. Sunt foarte sănătoşi şi uşor de preparat. Orice gospodină adevărată trebuie să ştie să-i facă.
Ingrediente
Un ou
Sare
Făină
Citeşte şi Cum să faci cel mai bun peşte la cuptor. Reţeta pe care o vei adora
Mod de preparare
Pasul 1. Preparăm aluatul. Într-un bol, spargem oul, adăugăm un praf de sare şi făină cât cuprinde. Începem să frământăm aluatul.
Pasul 2. Se întinde aluatul obţinut.
Pasul 3. Rulaţi aluatul şi îl tăiaţi mărunt.
Asta este tot. Cu aceşti tăiţei, ciorba voastră va fi mult mai gustoasă.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News