Tăieri salarii bugetari. Olguţa Vasilescu, după declaraţia Violetei Alexandru: Le fac exact ce le-au făcut acum 10 ani...
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu
Olguţa Vasilescu reacţionează după ce ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat că se ia în calcul reducerea salariilor bugetarilor în contextul crizei Covid-19. 

"Trei ani de zile, cât am fost la guvernare, nu au făcut altceva cei de dreapta decât să atace legea salarizării şi să îi asmută pe cei din mediul privat contra bugetarilor, să îi facă să îi urască pentru salarii pe medici, poliţişti, jandarmi, profesori etc. Şi aceştia din urmă i-au votat pe cei de dreapta. Ca să le facă exact ce le-au facut acum 10 ani... Cam atât e memoria românului: 10 ani! Luaţi de la Violeta Baubau!", a scris Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Ce a declarat Violeta Alexandru

Întrebată la Europa FM dacă Guvernul are de gând să umble la salariile bugetarilor, Violeta Alexandru a declarat: „Suntem conştienţi de faptul că e nevoie de solidaritate din partea tuturor. Nu există cetăţeni de tipuri diferite – unii care se sacrifică şi unii care se bucură... adică se bucură în sensul în care nu au nicico grijă. Confirm că există o preocupare în acest sens, dar fără să pot intra în detalii”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel