Tăbăcaru: Problema uriașă de care au scăpat guvernanții odată cu plecarea multor români în diaspora
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de Rudy and Peter Skitterians de la Pixabay
Imagine de Rudy and Peter Skitterians de la Pixabay
'Milionarul atipic' Cornel Tăbăcaru a vorbit la emisiunea 'Interviuri care inspiră' de la DCNewsTV, moderată de Claudia Țapardel, despre cum guvernanții au scăpat de o problemă uriașă odată cu plecarea multor români la muncă, în străinătate. 

Cornel Tăbăcaru a vorbit, la emisiunea 'Interviuri care inspiră' de la DCNewsTV, moderată de Claudia Țapardel, despre ce a rămas în urma românilor care au decis să plece la muncă, în străinătate - o veste bună pentru oamenii de vârful țării: nu sunt probleme cu șomajul. 

'A plecat lumea. Să știi că a plecat ăla mai descurcăreț, ăla mai hărnicuț... A plecat lumea, mult. Când auzi de 5, 6 milioane... Această depopulare a țării se vede. Știi care e singura chestie bună pentru guvernanți că a plecat lumea? Că n-au probleme cu șomajul! Asta-ți mai trebuia!', a declarat Cornel Tăbăcaru la DCNewsTV. 

'E un lucru pe care puțini l-au sesizat. Nu avem șomaj în România pentru că oamenii cu plecat să muncească în alte țări.', a remarcat moderatoarea Claudia Țapardel.

'Când îi aud *Rata de șomaj...*. Du-te măi de aici! Dacă rămâneau ăștia în țară erați mâncați. Zice *Da, dar știți că nu s-ar mai fi desființat întreprinderile.* Ba da! Că produc prost. Păi noi nu știm din '89?!', a mai afirmat Cornel Tăbăcaru. 

'Milionarul atipic' a subliniat apoi că a observat că 'pleacă tineretul, ăștia mici.'

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Trupele NATO și afacerea lui Tăbăcaru. Miza nu era reprezentată de bani, ci de petrol: M-a sunat un ministru / video

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Dragoş Anastasiu, despre Diaspora: E o catastrofă pentru România, dar şi o imensă oportunitate

Urmărește AICI tot interviul

Copil de învățători din munții Buzăului, Cornel Tăbăcaru și-a depășit condiția, devenind unul dintre cei mai bogați români și unul dintre primii milionari ai României post-revoluționare. 

În cadrul emisiunii, Cornel Tăbăcaru a vorbit despre multe dintre secretele afacerilor sale, precum și care sunt elementele pentru a deveni un antreprenor de succes, despre cum se creează relațiile și o rețea de networking solidă în România și la nivel internațional, despre cât de important este să simți oportunitățile în business, să fii la locul potrivit și să acționezi la momentul potrivit, despre devotament și dragoste de țară și, nu în ultimul rând, a oferit o lecție despre “Școala vieții” combinată cu talent, multă muncă, carte și noroc. 

VEZI ȘI: EXCLUSIV  Cine este Cornel Tăbăcaru. Cum lustruia pantofii regele sucurilor TEC / video

VEZI ȘI: EXCLUSIV  Cornel Tăbăcaru a uimit lumea de pe Titanic. ”Așa le-am zis. Că așa voiam eu! M-a obligat cineva? Nu!” / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel