Urmărește emisiunea live
Sute de poliţişti din toată ţara au aprins lumânări pentru agentul împuşcat în Timiş
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sute de poliţişti au aprins lumânări în memoria colegului căzut la datorie în Timiş. Foto: Observator.tv.
Sute de poliţişti au aprins lumânări în memoria colegului căzut la datorie în Timiş. Foto: Observator.tv.
Sute de lumânări au fost aprinse la Ministerul de Interne şi în toată ţara, în memoria poliţistului asasinat la Recaş, de un interlop.  Cristian Amariei avea 43 de ani şi a murit în misiune, încercând să prindă un urmărit general.

Angajaţii Ministerului de Interne au aprins sute de lumânări în amintirea camaradului cazut la datorie, duminică, la Recaş, în Timiş. Atât în faţa Ministerului de Interne, la Bucureşti, dar şi în faţa sediilor secţiilor de Poliţie din ţară, poliţişti şi oameni simplii i-au adus un omagiu agentului căzut la datorie.

"Colegii noștri s-au adunat în acesta seară să aprindă o lumânare la monumentul eroilor Revoluției din fața Ministerului Afacerilor Interne, în memoria colegului nostru Cristian Amariei, ucis în Timiș! Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească! Condoleanțe familiei!", au transmis poliţiştii.

La Carei, un grup de tineri au aprins lumânări lângă sediul Poliţiei, la fel şi în alte oraşe din ţară.

La Baia Mare, poliţiştii i-au prezentat onorul colegului lor ucis şi au aprins lumânări la troiţa de lângă sediul Poliţiei.

Poliţistul împuşcat de un urmărit internaţional, la Recaş în judeţul Timiş, Cristian Amariei avea 43 de ani, iar astăzi a fost ucis de un bărbat umărit, în timpul unui filtru rutier.

"Din păcate, azi a mai căzut un coleg la datorie! De această dată împușcat în gât și piept, în plină stradă, în com. Izvin, din jud. Timiș! Cristian Amariei, la doar 43 de ani, a căzut secerat de gloanțele trase de un urmărit internațional. Medicii au făcut tot ce au putut pentru a-i salva viața polițistului, dar inima acestuia a refuzat să mai bată. Individul care a tras focurile de armă este căutat în continuare. Să-ți fie țărâna ușoară, Cristi! End of watch 02.06.2019", se arată într-o postare a unui coleg al agentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel