Sute de milioane de oameni, în orașele ÎNCHISE de coronavirus în China
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Coronavirusul din China menține în continuare orașele închise, iar sute de milioane de oameni sunt afectați de restricții. Mai mult, unii nu au voie nici să-și părăsească locuințele. 

Măsuri stricte și adesea draconice sunt aplicate în mare parte din China continentală, deoarece țara continuă să se ocupe de eliminarea focarului de coronavirus.

În timp ce autoritățile depun eforturi disperate pentru a reveni la normalitate în multe orașe majore, pauzele îndelungate forțate de focar afectează economia țării.

Peste 780 de milioane de oameni, blocați

Conform analizei CNN, aproximativ 780 de milioane de oameni trăiesc în continuare sub o formă restrictivă de mișcare, inclusiv toate orașele din Hubei, provincia de nord-est a Liaoning, dar și cele mai importante două orașe din China, Beijing și Shanghai. Restricțiile includ totul, de la auto-carantine până la limite pentru cine poate veni și pleca.

Unele dintre cele mai stricte măsuri pot fi găsite în patru orașe din provincia Hubei. Orașele Wuhan, Huanggang, Shiyan și Xiaogan au sigilat complet toate complexele rezidențiale și comunitățile. Este interzisă utilizarea vehiculelor neesențiale pe drumurile locale. Locuitorii din fiecare oraș primesc zilnic cele necesare deoarece nu li se permite să părăsească locuințele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel