Fiul lui Piedone, anunț: Voi merge să candidez la Primăria Sectorului 5
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Susținătorii lui Cristian Popescu-Piedone, condamnat la închisoare cu executare în dosarul Colectiv, au protestat în fața Penitenciarului Rahova.

În jur de 200 de persoane au cerut eliberarea primarului Sectorului 5 al Capitalei, duminică, 15 mai 2022. Oamenii strânși în fața penitenciarului au avut pancarte cu textul „#Nevinovat” și fața edilului.

Printre protestatari s-au numărat și copiii lui Piedone, Vlad și Ana Popescu.

„Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au venit astăzi în fața penitenciarului. Tatăl meu este nevinovat. Protestul îi dă putere, să vadă că lumea că îl iubește. Noi îl iubim în continuare și vom fi lângă el non-stop.  Ne-a spus să fim puternici, că el este puternic în continuare. Am învățat de la el o lecție pe care a spus-o și cetățenilor Sectorului 5: să fac imposibilul posibil. Voi face și eu asta mai departe cu echipa de la Sectorul 5. Voi merge să candidez la Primăria Sectorului 5. Voi face imposibilul posibil și voi duce proiectele lui mai departe”, a transmis pentru România TV fiul lui Piedone, Vlad Popescu.

Primul mesaj al fostului primar după ce a intrat în inchisoare

„Ce fac șacalii șușanelelor? Ce fac orcii țării ? Mi-au șoptit păsările cerului că petreceți cu lăutari! Și că v-ați adunat lângă troc. Petreceți, orcilor! Petreceți și înjurați-mă!

Știu că dansați cu cuțitele la brâu și vă visați deja stăpâni pe primărie! Vă întreb, orcilor: Chiar credeti că cetățenii Sectorului 5 nu înțeleg ce înseamnă condamnarea lui Cristi Piedone? Știu, orcilor! Și nu se vor lăsa iar mințiți și furați de șleahta voastră!I-ați făcut proști când m-au ales! Vă amintiți, orcilor? Ați gresit! Sunt cerebrali și deștepți! Cât ne-ați lăsat să fim împreună, am construit printre dărâmăturile voastre! Așa că... nu-i batjocoriți și nu-i subestimați! Sunt mai puternici decât voi!

Oamenii mei dragi, cei care mă îmbrățișați cu iubire și mă purtați în gânduri, vă multumesc! Vă simt! Îmi dați energie și aici după gratii! Cu dragostea VOASTRĂ voi trece si peste năpasta în care m-au azvârlit! Vă îmbrățișez și vă iubesc așa cum știti! Cu respect, Piedone”, se arată în mesajul lui Cristian-Popescu Piedone postat sâmbătă pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel