Suspectul dublei crime din Iași a fost prins în Italia
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay
Suspectul dublei crime din Iași a fost prins în Italia, la Roma.

Suspectul dublei crime din Iași a fost prins, marți, 14 decembrie, în Italia, la Roma. Pe numele lui, magistrații Tribunalului Iași au emis un mandat de arestare în lipsă și a fost dat în urmărire generală.

Prin cooperarea dintre Poliția Română și autoritățile din Italia, a fost localizat suspectul dublei crime din Iași. Așadar, Ahmed Sami El Bourkadi a fost localizat și reținut în Roma.

Magistrații Tribunalului Iași au dispus arestarea în lipsă a unui cetățean marocan, Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect în cazul dublei crime din Iași: o tânără și iubitul ei, de origine marocană, ambii studenți la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Iași.

Jiynah Youssef, cetățean marocan, şi iubita lui au fost găsiți morți, înjunghiați de zeci de ori, în locuința lor, indiciile fiind că cele două crime au avut loc joi.

Potrivit medicului șef UPU SMURD, Diana Cimpoeșu, Ahmed Sami El Bourkadi a fost la Spitalul Sf. Spiridon din Iași în data de 9 decembrie, după ce ar fi comis crimele, pentru că avea și el o plagă tăiată la mâna dreaptă. A primit tratatament în urgență și la chirurgie plastică, apoi a plecat acasă cu recomandări.

Nu se cunoaște motivul celor două crime

Deocamdată, nu se cunoaște motivul celor două crime, fiind luate în considerare mai multe ipoteze, un conflict spontan sau o posibilă răzbunare.

Universitatea de Medicină şi Farmacie a transmis condoleanţe familiilor celor doi tineri care au fost găsiţi decedaţi într-o vilă dintr-un cartier rezidenţial din Iaşi: „Conducerea Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Grigore T. Popa' din Iaşi regretă profund trecerea în nefiinţă a studentului Jniyah Youssef şi a prietenei acestuia Ioana Vanesa Burlacu. Condiţiile tragice în care şi-au găsit sfârşitul cei doi tineri au cutremurat întreaga comunitate a Universităţii şi a oraşului Iaşi. Este o anchetă în desfăşurare care cercetează acest caz. Conducerea UMF Iaşi este permanent preocupată de siguranţa studenţilor şi va acorda tot concursul autorităţilor în depistarea cu celeritate a autorilor acestei abominabile fapte. Transmitem condoleanţe familiilor şi prietenilor!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel