Suspecții din cazul femeii în valiză. Dan Antonescu: Poate apărea și varianta aceasta!
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Criminologul Dan Antonescu, consilier în cadrul IGRP și fost șef la Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei, a reacționat după ce trei suspecți, două femei și un bărbat, au fost reținuți. 

Criminologul Dan Antonescu a declarat, miercuri, după ce două surori și un bărbat au fost reținuți în cazul uciderii femeii găsite într-o valiză, pe un câmp din Giurgiu, că „trebuie să colaboreze cu anchetatorii dacă vor să invoce vreo circumstanță atenuantă.”

Bărbatul ar fi proxenet, iar cele două surori, prostituate. De asemenea, cei trei ar fi locuit împreună cu Mihaela-Sabina Mircea, victima din acest caz. 

Criminologul Dan Antonescu a subliniat la România TV faptul că „încă de la începutul anchetei era clar că locul faptei are legătură cu autorul sau autorii.”

Pentru că se crede că Mihaela-Sabina Mircea ar fi fost ucisă în casa în care locuia, în urma unor neînțelegeri, Dan Antonescu a precizat că „se poate să apară și varianta ca victima să fi fost sechestrată și forțată să se prostitueze.”

Cât despre faptul că Mihaela-Sabina Mircea a băut o substanță toxică înainte de deces, Dan Antonescu a declarat că „era un gest disperat a unui om care vrea să scape de ceva. Probabil că a fost terorizată, amenințată.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel