PANICĂ la SURVIVOR România 2022. Ramona Crăciunescu, la SPITAL de urgență! Războinicii au găsit-o LEȘINATĂ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Romina Băluță
WhatsApp
sursă foto: Survivor România, captură TV/ Pro Tv
sursă foto: Survivor România, captură TV/ Pro Tv
Momente de panică în tabăra Războinicilor. Ramona Crăciunescu a fost transportată la spital.

Survivor România 2022 este unul dintre cele mai acerbe competiții. În miez de noapte, Războinicii s-au panicat, după ce și-au dat seama că Ramona Crăciunescu nu se simte bine. Aceștia au găsit-o leșinată pe colega lor. Ulterior, aceasta a fost pusă pe targă și transportată de urgență la spital. Din nefericire, războinica nu participă la jocul de recompensă din cauza unor probleme de sănătate care s-au acutizat în timpul nopții.

Dan Pavel a anunțat că Ramona Crăciunescu se află la spital, acolo unde este supusă unor investigații medicale. De asemenea, prezentatorul TV a precizat că va reveni cu detalii despre starea ei de sănătate.

”Nu se află Ramona Crăciunescu. A acuzat niște dureri de dimineață. S-a simțit rău, am dus-o la medic”, a fost anunțul scurt și cuprinzător făcut de prezentatorul emisiunii de la PRO TV.

Nu este prima dată când Ramona Crăciunescu a acuzat stări de rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Drama neștiută a Ramonei Crăciunescu de la Survivor

Ramona Crăciunescu ascunde o dramă de nedescris.. Concurenta de la Survivor România și-a pierdut fiica și iubitul într-un incendiu la mare. 

”Am venit în acest show să arăt că sunt puternică. Mă consider deja o supraviețuitoare. În urmă cu 4 ani am avut un accident urât.  Mi-am pierdut fetița și iubitul. Am venit să demonstrez că sunt puternică. Vreau să dau tot pe traseu. Nu mă manifest prin furie atunci când intru pe traseu. Vreau să îi demonstrez fiului meu că are o mamă puternică. Viața, chiar dacă e grea, trebuie să te ridici tot timpul cu fruntea sus și să tragi cu dinții până nu mai poți, ca să reușești. Poza aceasta ar fi fost completă dacă în ea se afla și fiica mea. Avea șase ani când a trecut dincolo, când a avut loc accidentul. Eram în weekend la mare cu toții, eu, iubitul meu și copiii. Era ultima seară pe care o petreceam acolo. În timp ce îi făceam baie fetiței am observat o lumină foarte puternică. Am ieșit, deja luase foc toată rulota. Am încercat să îl sting, dar mi-a luat foc tot părul. M-am rostogolit pe jos ca să sting flăcările și să pot intra după fetiță...dar, în foc nu poți intra...A fost o explozie. Băiatul a apucat să iasă, că era fix în spatele meu, și prietenul meu ieșise, dar era ars pe brațe... Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva...să simtă că este atât de neputincios”, a declarat Ramona Crăciunescu cu lacrimi în ochi, la ”Survivor România”, relatează Fanatik.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel