Surse - PSD, atac la Cîțu. Președintele PNL, mesaj ferm în ședința de luni: Nu e un mod de lucru în echipă. Să spună dacă vor cu noi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Florin Cîțu / Foto: gov.ro
Florin Cîțu / Foto: gov.ro
Florin Cîțu, președintele PNL, potrivit unor surse DCNews, le-ar fi transmis, luni dimineață, liderilor liberali din Biroul Executiv că vrea să deschidă o discuție în coaliția de guvernare cu privire la presupuse atacuri ale PSD. „Să spună sau nu daca vor cu noi”, ar fi transmis Florin Cîțu.

Președintele PNL, Florin Cîțu, și-ar fi exprimat nemulțumirea față de social-democrați în ședința de luni a conducerii PNL.

„Sunt anumite teme ridicate în spațiul public de partenerii de guvernare, înainte de coaliție, în ultima vreme”, le-ar fi spus, potrivit surselor citate, Florin Cîțu liderilor liberali.

De asemenea, președintele PNL a acuzat și existența unor campanii sponsorizate de partenerii de guvernare împotriva sa.

„Am văzut și campanii sponsorizate de partenerii de guvernare împotriva mea. Nu este un mod de lucru în echipă. Trebuie să vedem daca vor continua. Să spună sau nu daca vor cu noi”, ar mai fi spus, potrivit surselor citate, Florin Cîțu în ședința PNL.

Citește și - Florin Cîţu despre o eventuală demisie a lui Marius Budăi: Nu s-a discutat, îmi exprim opiniile în interiorul coaliţiei

Amintim că preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat, luni, întrebat dacă va solicita demisia ministrului Muncii, Marius Budăi, că nu s-a discutat acest lucru şi îşi exprimă opiniile în interiorul coaliţiei de guvernare.

„Pe noi ne interesează să implementăm PNRR. Aşteptăm, avem 24 de jaloane care trebuie făcute până la 31 martie, două sunt importante la Ministerul Muncii. Este important să stăm mai puţin la televizor şi să muncim mai mult, ca să avem mai mult randament. Este un mesaj, în general, pentru toată lumea, mai mult sau mai puţin”, a declarat Florin Cîţu, înainte de şedinţa conducerii PNL.

De asemenea, întrebat dacă PNL este mulţumit de activitatea lui Marius Budăi, Florin Cîţu a răspuns astfel: „Vom discuta în coaliţie, vom vedea ce spunem în coaliţie. (...) Îmi exprim opiniile în interiorul coaliţiei!”

„Nu s-a discutat nimic. Eu am spus doar că avem 24 de jaloane pe care trebuie să le facem, două sunt la Ministerul Muncii, vom vedea. Termenul e 31 martie, practic, avem timp să le facem”, a mai spus liderul PNL, întrebat dacă ar fi oportună eventuala cerere a demisiei lui Budăi în contextul în care se dezbate şi moţiunea simplă împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel