Urmărește emisiunea live
Surse Mediafax: PNL - Iohannis, flyere distribuite prin curierat. Ce scrie pe ele
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Klaus Iohannis - Ludovic Orban
Klaus Iohannis - Ludovic Orban
PNL va distribui săptămâna viitoare flyere pentru mobilizarea la alegerile europarlamentare și referendum prin servicii de curierat și membrii de partid, nu prin Poșta Română, au declarat pentru MEDIAFAX surse liberale.

PNL va distribui săptămâna viitoare flyere pentru mobilizarea la alegerile europarlamentare și referendum prin servicii de curierat și membrii de partid, nu prin Poșta Română, potrivit unor surse liberale Mediafax. Flyerele conțin imaginea lui Klaus Iohannis și citate din declarațiile șefului statului.

"Flyerele pentru campania pentru europarlamentare și pentru referendum vor fi distribuite în ultima săptămână de campanie prin servicii de curierat sau efective de partid, căci cu Poșta Română nu vrem să colaborăm, dupa contractul cu PSD", au declarat pentru MEDIAFAX surse liberale.

Flyerele au patru pagini.

Ce scrie pe flyere

"Vino să aperi democrația de infractori. Eliberează România în 26 mai. Votează da la referendum. E timpul. Din 26 mai, interzis la PSD, interzis la furat", scrie pe prima pagină.

Pe o altă pagină apare o fotografie a șefului statului alături de liberali și declarația sa prin care a convocat referendumul.

"Ce a făcut PSD-ALDE pentru infractori: OUG 13, sute de mii de români în stradă în toiul iernii, grațierea - ținută la sertar în Parlament pentru a fi votată, Codurile penale - modificate pentru legalizarea furtului din bani publici, legile justiției - mutilate pentru salvarea corupților, recursul compensatoriu - 14.000 de infractori eliberați, între care violatori, tâlhari și criminali recidiviști", mai arată liberalii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel