Surse Antena 3 - Mai mulți cetățeni sârbi sunt implicați în uciderea lui Ioan Crișan
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Surse Antena 3 - Mai mulți cetățeni sârbi sunt implicați în uciderea lui Ioan Crișan  /  Sursă foto: Captură Antena 3
Surse Antena 3 - Mai mulți cetățeni sârbi sunt implicați în uciderea lui Ioan Crișan / Sursă foto: Captură Antena 3
Potrivit Antena 3, mai mulți cetățeni sârbi ar fi implicați în uciderea omului de afaceri Ioan Crișan.

Antena 3 informează că există un cerc restrâns de suspecți care sunt în vizorul anchetatorilor pentru crima de la Arad și, de asemenea, implicați în uciderea acestuia ar fi și niște cetățeni sârbi. De asemenea, afaceristul ar fi avut o amantă. 

Anterior, mai multe informații din anchetă au arătat că omul de afaceri Ioan Crişan avea o amantă, aceasta fiind chiar una dintre angajatele sale. Femeia era contabilă la una dintre firmele lui Crişan şi în timpul audierilor ar fi recunoscut legătura amoroasă cu acesta (citește mai mult AICI).

Bogdan Chirieac, despre eroarea asasinilor de la Arad

”Presa e cea mai relevantă și este și cea mai mare eroare” a spus Bogdan Chirieac, în contextul asasinatului din Arad, acolo unde omul de afaceri Ioan Crișan a fost omorât. Sâmbătă dimineață, o explozie din Arad avea să îngrozească toată România. Omul de afaceri Ioan Crișan a fost ucis, după ce mașina în care se afla a explodat. Este deschisă o anchetă pentru omor cu premeditare și se pare că bomba fusese plasată sub scaunul șoferului. A fost activată de la distanță într-un moment ce a putut fi captat de camere de supraveghere. Unele voci spun că tocmai declanșarea bombei în raza camerei de supraveghere, astfel încât imaginile să ajungă publice, ar fi un semnal pentru altcineva, pe principiul: să vadă ce i se poate întâmpla. În plus, omul de afaceri, fără legături cunoscute cu lumea interlopă sau cu afaceri dubioase, fusese avertizat în trecut. Se pare că i-a fost incendiată locuința și, separat de acel moment, i-a fost furată o sumă mare de bani, bani ținuți cash, de ordinul sutelor de mii de euro. 

Analistul politic vine să sublinieze importanța presei în acest context, amintind că ”dacă nu era presa, Gheorghe Dincă era și acum în libertate, era procurorul în fața casei lui”. 

”Aici este cea mai mare eroare”

Bogdan Chirieac a argumentat: ”Cred că aici este și cea mai mare eroare pe care au făcut-o asasinii sau cei care au comandat asasinatul: explozia mașinii. Dacă se întâmpla o crimă pe marginea lacului și presa nu avea timp să ia în calcul așa ceva, nu discutam despre nimic. Existau toate șansele ca asasinii și comanditarii să plece liniștiți acasă, că sunt multe cazuri cu autor necunoscut. Acum, în presiunea presei, vrând-nevrând, trebuie făcută ancheta, trebuie găsiți vinovați. Deci presa este cea mai importantă” (citește mai mult AICI). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel