Surse A3: Cîțu, față în față cu Ciolacu. Întâlnire de gradul zero la Vila Lac între PNL și PSD / UPDATE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Tudor Curtifan
WhatsApp
Ciolacu: Nu cred că pe luna ianuarie se vor emite facturi tot greşite
Ciolacu: Nu cred că pe luna ianuarie se vor emite facturi tot greşite
Potrivit surselor politice ale Antenei 3, chiar în aceste momente au loc discuții și negocieri între două delegații, una liberală condusă de Florin Cîțu și una social-democrată, condusă de Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Sursa citată precizează că în acest moment are loc o întâlnire între liderii PNL și PSD. Întrevederea are loc la Vila Lac.

În pofida faptului că Marcel Ciolacu a anunțat că nu dorește să se întâlnească cu Florin Cîțu, fapt confirmat și de liderul PNL, se pare că cei doi lideri poartă în acest moment negocieri pentru a trece Guvernul Ciucă.

Potrivit Antenei 3 de la sediul central al PNL au plecat mai mulți lideri liberali, precum Florin Cîțu și Dan Vîlceanu. Aceștia s-au deplasat către Vila Lac.

Interesant e că, la scurt timp după ce liderii PNL au plecat spre Vila Lac, informează sursa citată, de la sediul PSD au plecat Marcel Ciolacu, Paul Stănescu, Vasile Dîncu și Sorin Grindeanu. Potrivit Antenei 3 aceștia -sau dus la Vila Lac unde are loc prima întrevedere între liderii PNL și PSD.

Nu există informații în ceea ce privește prezența premierului desemnat Nicolae Ciucă la această negociere dintre liderii PNL și PSD.

Cert e că liderii celor două partide nu au semnal telefonic, ceea ce înseamnă că discuțiile se vor purta doar între ei, în cadru restrâns.

Armistițiu între PSD și PNL?

Tot azi, premierul interimar Florin Cîțu, a declarat la sediul PNL că armistițiul de care vorbește PSD în contextul crizei din România poate fi un pas înainte.

"Dacă e vorba de armistiţiu, acum nu ştiu dacă până la 1 februarie sau până în martie, aprilie, mai, iunie, toamna viitoare, dar e nevoie de un moment în care toate partidele politice să spună 'ok, patru luni de zile nu se întâmplă nimic pentru că, uitaţi-vă, trebuie să trecem România prin această perioadă şi e nevoie de un guvern cu puteri depline'. Faptul că se vorbeşte de un armistiţiu e un pas înainte important. Dacă se ajunge... vom vedea, după aceea, dacă şi celălalt partid, USR, va fi de acord să trecem acest guvern cu majoritate largă. Mâine putem să-l trecem dacă toţi sunt de acord şi să încheiem această perioadă, să nu mai vorbim de politică", a afirmat Cîţu, duminică, la sediul central al PNL.

UPDATE: Potrivit Antena 3, nu s-a ajuns la un numitor comun în urma întâlnirii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel