Sursă VIDEO - Imagini deocheate l-ar putea lăsa pe cel mai tânăr congresman american fără scaunul său
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Captură video CNN++
Sursă foto: Captură video CNN++
Un congresman din Statele Unite ale Americii nu este la prima sa controversă, tânărul fiind supus oprobiu public din cauza unor imagini deocheate apărute în spațiul public. 

Cel mai tânăr congresman al Americii din 1965 și până azi ar putea să își piardă postul câștigat la alegeri. Un filmuleț în care acesta apare gol a apărut în spațiul public. Acesta spune că nu ar renunța la postul său și nu ”va da înapoi” din cauza imaginilor, pe care le cataloghează drept ”prostești”. 

Madison Cawthorn, în vârstă de 26 de ani, a spus că videoclipul îl arăta ”prostindu-se cu un prieten, încercând să fie amuzant”.

"Ne-am purtat prostește și am glumit. Asta este", a spus el. ”NU dau înapoi... șantajul nu va câștiga” a continuat el. 

Vezi VIDEO AICI

Steaua în devenire a partidului Republican

Republicanul, care este ales în Carolina de Nord, a fost câștigat postul pentru prima dată la 25 de ani, vârsta minimă pentru Congresul SUA. Când a intrat în arena politică națională, a fost văzut ca o stea în devenire în Partidul Republican.

El l-a învins pe candidatul susținut de președintele de atunci, Donald Trump, primarul republican și a continuat să-l învingă pe rivalul său democrat la alegerile generale din 2020.

Cawthorn este paralizat, folosindu-se de un scaun rulant

Dar Cawthorn, care a fost parțial paralizat într-un accident de mașină în 2014, a atras rapid controverse. Fostul investitor imobiliar și speaker motivațional s-a confruntat cu reacții din partea propriului său partid, după ce a susținut într-un interviu din martie că alți colegi parlamentari l-au invitat la orgii și i-a văzut luând cocaină.

El a fost, de asemenea, acuzat că i-a refuzat concediului medical și de familie unui fost membru al personalului Congresului înainte de a o concedia, fapte pe care le-a negat.

Va trebui să recâștige încrederea colegilor

Liderul minorității Camerei, Kevin McCarthy, cel mai înalt republican al Congresului, a spus recent că Madison Cawthorn trebuie ”să se întoarcă”.

”Tocmai i-am spus că mi-a pierdut încrederea și va trebui să o câștige înapoi”, a spus domnul McCarthy.

Cawthorn s-a confruntat, de asemenea, cu mustrări de conștiință după ce a apărut un videoclip în care îl numește pe președintele ucrainean Volodymyr Zelensky un ”bătăuș” și guvernul ucrainean ”incredibil de rău”.

Luna trecută, Cawthorn a fost citat pentru că a adus o armă încărcată prin filtrul de securitate al aeroportului din Carolina de Nord.

În cel mai recent episod controversat, un videoclip apărut în spațiul public pare să-l arate pe Cawthorn gol în pat și făcând mișcări de repetate deasupra unei persoane neidentificate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel