Data actualizării:
Data publicării:

Surpriza neplăcută de care a avut parte Smiley în vacanța din Maldive: „Nici prin cap nu-mi trecea așa ceva”

Autor: George Eduard Caramiciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
FOTO: Facebook @Smiley
FOTO: Facebook @Smiley
Smiley a plecat în vacanță, însă un eveniment neplăcut i-a stricat toate planurile.

Smiley este unul dintre cei mai apreciați cântăreți și artiști din România, iar mai nou este și un influencer foarte apreciat de publicul român. Artistul postează des pe rețelele de socializare, astfel că de această dată nu este nicio excepție. Pentru că îi place să se răsfețe pe sine și pe familia sa - Gina Pistol și fiica lor - cântărețul a ales o locație de lux pentru o mică vacanță în familie - Maldive. 

Deși mulți doar visează la asemenea locații de lux, care de ceva timp au început să devină tot mai accesibile și pentru publicul larg, Smiley a avut parte de un moment nu chiar atât de fericit. Chiar când credea că se bucură mai tare de timpul alături de familia sa, o ploaie torențială le-a ruinat vacanța.

„Nici prin cap nu-mi trecea că voi străbate mii de kilometri până în Oceanul Indian și mi se va întâmpla asta. M-am trezit puțin înaintea fetelor să verific starea vremii. Spre surprinderea mea, soarele nu strălucea, nori de ploaie se adunau. După ce s-au trezit și fetele, ne-am pregătit de plajă și am plecat să luăm micul dejun. Bogăție mare, fetele au mâncat bine, eu am mers pe varianta de regim. Când să o dăm spre plajă, s-a pus o ploaie zdravănă care ne-a ținut pe terasă. Am băut niște prosecco și a plouat până spre asfințit. Ne-am plimbat pe plajă până s-a lăsat întunericul și am mers la masă.”, a spus Smiley pe rețelele de socializare. 

Tudor Chirilă, despre conflictele cu Horia Brenciu și înțepăturile cu Irina Rimes, la Vocea României: "Este un bun încasator"
https://www.dcnews.ro/tudor-chirila-despre-conflictele-cu-horia-brenciu-si-intepaturile-cu-irina-rimes-la-vocea-romaniei-este-un-bun-incasator_941992.html

După cum spuneam, după Revelion, Smiley a considerat că merită o pauză exotică, dar nu înainte de a p învăța pe fiica lui și a Ginei Pistol „sorcova”. 

„A trecut și Revelionul și acum este timpul pentru o vacanță. Păi cum să începi Anul Nou mai bine decât cu o pauză. Ne-am împachetat jumătate de casă că așa se pleacă în familie și am pornit spre țările calde, dar nu înainte de a o învăța pe Josephine obiceiul „sorcova”…să înceapă anul cu bani în buzunar. Prima oprire a fost la Doha unde am admirat frumusețile aeroportului, timp de trei ore, după care am luat al doilea avion spre Male. Destul de lejer zborul”, le-a spus Smiley internauților într-un video postat pe Instagram, în urmă cu câteva zile.

Finala Vocea României. Alexandra Căpitănescu a câștigat marele premiu
https://www.dcnews.ro/finala-vocea-romaniei-castigatorul-show-ului-de-la-pro-tv_941936.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel