Suporterii Barcelonei fac donații pe TikTok ca echipa să și-l permită pe Nico Williams
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Fanii Barcelonei contribuie cu sume simbolice de bani pe contul oficial de TikTok al clubului pentru a sprijini transferul atacantului Nico Williams.

Nico Williams, aripa de 22 de ani a echipei Athletic Bilbao, a devenit o țintă majoră de transfer pentru cluburile de top din Europa, după ce a impresionat în parcursul de șapte victorii consecutive ale Spaniei la Campionatul European.

Williams a marcat două goluri, inclusiv golul de deschidere în victoria Spaniei cu 2-1 împotriva Angliei în finală, demonstrând o colaborare promițătoare cu atacantul Barcelonei, Lamine Yamal, care a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător al turneului.

Fanii Barcelonei își doresc cu ardoare un duo ofensiv Yamal-Williams și trimit fonduri către clubul catalan, care a întâmpinat dificultăți financiare în ultima perioadă. Comentariile precum „Semnați cu Nico”, „Avem 100% nevoie de Nico“ și „Pentru Nico Williams” însoțesc donațiile pe cele mai recente videoclipuri TikTok ale Barcelonei.

Conform Transfermarkt, valoarea de piață actuală a lui Williams este de 70 de milioane de euro (76,29 milioane de dolari), în timp ce presa spaniolă a raportat că Athletic Bilbao a stabilit clauza sa de reziliere la 58 de milioane de euro.

În ciuda intențiilor bune ale fanilor Barcelonei, donațiile etichetate ca „recompense” pe TikTok nu vor aduce un ajutor semnificativ clubului, deoarece acestea variază de la 5 cenți la un euro, iar rețeaua socială reține o parte considerabilă din fonduri.

Barcelona, care a terminat pe locul doi în La Liga și a fost eliminată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor sezonul trecut, nu a semnat niciun jucător până acum în perioada de transferuri din această vară. Fanii speră ca eforturile lor, oricât de simbolice, să atragă atenția clubului și să faciliteze aducerea lui Nico Williams pe Camp Nou.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel