Data publicării:

SuperLuna Plină, horoscop 14 - 20 octombrie: Zodia atenționată cu privire bani. ”Aveți grijă cu privire la merele otrăvite”

Autor: Irina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @kjpargeter
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @kjpargeter

Astrologul Daniela Simulescu a spus ce aduce Superluna Plină pentru fiecare zodie. 

Horoscop săptămâna 14-20 octombrie 2024 

Pe 17 octombrie urmează o Superlună Plină, care se petrece pe Axa Berbec-Balanță. Aceasta aduce un val de energie pentru Berbeci, Raci, Balanțe și Capricorni. Acești nativi vor simți o nevoie profundă de transformare, vrând să lase în urmă lucrurile care nu le mai sunt de folos. 

Berbec sau cei cu ascendent în Berbec 

Superluna Plină se petrece în semnul tău, iar cei care sunt născuți în ultimele zile ale semnului s-ar putea să resimtă mai mult acest eveniment. Ce vă recomand eu este să stați și să observați mai bine ce se întâmplă în jurul vostru. Fiți spectatori! Nu vă aglomerați programul, pentru că nu vă ajută absolut deloc, a subliniat astrologul. 

Taur sau cei cu ascendent în Taur 

Venus, guvernatoarea voastră, e plină de aspecte săptămâna aceasta, dar ce trebuie să rețineți voi este că, în primele zile, e în casa a VII-a. Dacă aveți ceva de discutat cu partenerul, s-ar putea să fiți luați prin surprindere. Voi vreți să amânați, dar opoziția dintre Venus și Uranus nu vă lasă. Nu lăsa pe mâine ce poți face azi! 

Gemeni sau cei cu ascendent în Gemeni 

Mercur și-a schimbat semnul, astfel că veți deveni mult mai introvertiți, mult mai liniștiți. Și vă face bine în tot tumultul acesta al vieții cotidiene. Pe voi nu vă supără această Superlună Plină, dar vă aglomerează viața. Aveți foarte multe lucruri de făcut la serviciu. 

Rac sau cei cu ascendent în Rac 

Superluna Plină vă supără destul de mult, dar pentru unii dintre voi se deschide un portal. Un portal de energie extraordinar în zona profesională. Însă, ajungeți la o limită, într-un punct în care nu mai există cale de întoarcere. Trebuie să schimbați ceva: atitudinea față de șefi și colegi sau, poate, chiar locul de muncă. 

Citește continuarea pe DCNEWSTV.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel