Super lună pe 3 decembrie. Ce schimbări majore va aduce
Data publicării:
Autor: Adriana Nicolau
WhatsApp
Ultima Lună Plină din 2017, cade în semnul Gemenilor, și anume pe 03 decembrie, în aceeași zi cu începerea perioadei lui Mercur Retrograd (03 – 22 Decembrie). Această Lună Plină este, de asemenea, o Super Lună, ceea ce înseamnă că energia sa va fi amplificată. Luna Plină a lunii Decembrie este o Super Lună extrem de puternică. 

Luna plină sau „luna plină rece” va avea loc pe 3 decembrie, 2017. Acest eveniment astrologic este posibil atunci când luna se apropie foarte mult de Pământ, notează realitatea.net.

Din punct de vedere astrologic, decembrie este o lună importantă, având în vedere multitudinea de schimbări și transformări care au loc. Aceste schimbări și transformări ne vor ajuta, într-adevăr, aducându-ne o nouă energie și o nouă perspectivă pentru anul care urmează.

Importanța acestei luni constă în ieșirea adevărului la suprafață

Această Lună Plină fiind lumina desăvârșită a adevărului. Este momentul în care vom auzi lucruri lucruri sau chiar secrete care urmează să fie dezvăluite.

Dacă există un adevăr pentru care a sosit momentul ca acesta să vină la suprafață, această Lună Plină va fi, cu siguranță, un declanșator

Dacă ești o persoană care spune adevărul, nu vei avea de ce să-ți faci griji, însă dacă vorbești pornind de la ego-ul tău, lucrurile ar putea fi mai dificil de parcurs. Există o imensă energie pozitivă care înconjoară această Lună Plină și se pare că, într-adevăr, ne va ajuta să ajungem la potențialul nostru maxim.

Folosește Luna Plină ca pe o ocazie de a sărbători cât de departe ai ajuns și de a te felicita pentru acest nou început.

Tot ceea ce primești de la Univers reprezintă o lecție, așa că este foarte important să ne amintim care este rostul călătoriei pe pământ.

Deci, folosește-te de energia acestei Luni Pline pentru a te bucura de viață, indiferent de situația în care te afli acum. Totul se poate schimba, trebuie doar să fii deschis către nou!

Ce nu trebuie sa faci de superlună

Se spune ca vrajitoarele preferă sa faca farmece si incantatii atunci cand este Luna Plina, deoarace aceasta are o mai mare influenta asupra trupului si a mintii oamenilor. Se spune ca vrajitoarele puteau fi vazute zburand pe maturi in noptile cu luna plina.

[citeste si]

Ce să faci pe superlună

Să te tunzi ca să îți crească părul repede și bogat, să începi un proiect nou, o dietă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel