Urmărește emisiunea live
SUPER LUNA ALBASTRĂ, 30/31 ianuarie 2018. Cum ne influențează
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
În 31 ianuarie 2018, va avea loc un eveniment care va combina trei fenomene. Se întâmplă după mai bine 150 de ani și este foarte așteptat mai ales de cercetători. 

UPDATE: SUPER LUNA ALBASTRĂ, 31 ianuarie 2018. SUPER LUNA ALBASTRĂ SÂNGERIE poate fi văzută de astăzi, 30 ianuarie 2018, în România. 

SUPER LUNA ALBASTRĂ, 31 ianuarie 2018. În același timp vom avea o super lună, sângerie și eclipsă totală de lună. Potrivit NASA, fenomenul are loc prima oară în 150 de ani. 

Luna va fi cu 14% mai mare decât este de obicei și cu 30% mai strălucitoare decât în mod normal. Luna va fi foarte aproape de Pământ. Se spune că va fi ”super luna albastră” pentru că va fi a doua din acestă lună. 

31 ianuarie va fi miercuri. 

SUPER LUNA ALBASTRĂ, 31 ianuarie 2018. Astrologul Camelia Pătrășcanu a spus, duminică, la Antena 3, că această săptămână cu lună plină ne emoționează, ne sensibilizează, ne aduce spor și schimbare. 

[citeste si]

Iată influența pe zile: 

SUPER LUNA ALBASTRĂ, 31 ianuarie 2018. Luni și marți - vom fi foarte prudenți, mai ales la investițiile pe care le facem. Energia emoțională este și ea puternică.

Miercuri și joi - perioada cu Lună plină, caracterizată prin schimbare de viziune. Vom economisi mai mult și ne schimbăm viitorul prin faptul că simțim, gândim și acționăm altfel. 

SUPER LUNA ALBASTRĂ, 31 ianuarie 2018. Vineri și sâmbătă - sunt zile de liniștire, de contemplație activă, de ordonare a senzațiilor. 

Duminică - este o zi favorabilă împărtășirii, întâlnirilor cu persoane compatibile intelectual.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel