”Super Car”: Dacia Duster izbește un Ferrari, scor 1-0 după ce bolidul a sfârșit într-un șanț
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
sursa foto Facebook Poliția Sloveniei
sursa foto Facebook Poliția Sloveniei
Incidentul a avut loc în Slovacia, la locul incidentului a intervenit poliția care a fost ironică cu privire la incident.

”Dacia Duster vs Ferrari SF90 Stradale, rezultat 1-0”.

Politia slovacă a ales să fie ironică față de incidentul care a avut loc în urma cu aproximativ o lună în zona rurală a statului est-european, între un  SUV-ul Dacia Duster și supercar-ul Ferarri care, judecând după fotografiile difuzate pe rețelele de socializare, a avut cel mai mult de suferit.

Din fericire, nu au existat consecințe grave pentru proprietarii celor două mașini, în afară de o mică sperietură pentru cel care conducea Ferrari-ul, care, în urma impactului, a fost proiectat în gardul unei proprietăți private.

Informații despre ciocnirea dintre Duster și SF90 au fost făcute publice de autoritățile locale, cu o postare pe rețelele de socializare care oferă câteva detalii despre incident, potrivit Formulapassion.

Impactul dintre cele două autoturisme s-a produs pe autostrada D4 în direcția Stupava, la nord de capitala Bratislava. Se pare că SUV-ul Daciei a făcut o întoarcere fără să cedeze trecerea Ferrari-ului venit din contrasens, ajungând să-l lovească. 

Pagube materiale: 5.000 de euro pentru Duster, 500.000 de euro pentru Ferarri

Potrivit site-ului italian, care citează surse ale Poliţiei din Slovacia, pagubele sunt uriaşe. Proprietarul bolidului va trebui să scoată din buzunar aproximativ o jumătate de milion de euro pentru reparaţii. Mult mai ieftin scapă şoferul Daciei, care are pagube de circa 5.000 de euro.  

Ambele persoane implicate au fost supuse unui test de alcool, testul fiind negativ. Autoritățile au spus că dinamica exactă a incidentului este încă în curs de investigare.

După cum se poate observa din câteva fotografii postate pe rețelele de socializare, ambele mașini au raportat diverse avarii, Duster-ul arătând fața avariată, cu unele probleme și la puntea față și toate airbag-urile deschise. Supermașina Ferarri prezintă diverse avarii  la caroserie.

2. -imagine fara descriere- (ferrari-sf90-stradale-incidente-2_47713800.jpg)

Despre modelul Ferarri SF 90

Noul Ferrari SF90 Stradale este al doilea hibrid al căluțului cabrat după LaFerrari, dar primul Plug-In Hybrid. Este cel mai puternic și rapid Ferrari din istorie. Cei Quattroruote l-au condus și au fost impresionați pe lângă performanțele pure de adaptabilitatea la utilizarea de zi cu zi. Fix 1000 CP, atât dezvoltă noul Ferrari SF90 Stradale. Este un supercar cu motor central, tracțiune integrală și sistem plug-in hybrid. Atâta tehnologie modernă nu a avut niciodată un Ferrari, potrivit celor de la Autoexpert.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel