Supărat pe Federație care îi caută un înlocuitor, Răzvan Lucescu, aproape sigur la Rapid
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
lui
lui

Răzvan Lucescu s-a hotărât să  revină în Giulești. Și asta după ce tot mai multe zvonuri arătau că oficialii FRF au început să caute un înlocuitor la cârma echipei naționale. Deranjat de acest fapt, Răzvan a bătut palma cu George Copos.

Surse autorizate susţin că finanţatorul din Grant e sigur că, indiferent de rezultatul partidei cu Bosnia, programată chiar în Grant, pe 4 iunie, Răzvan îşi va prezenta demisia de la cîrma echipei naţionale. Acesta va antrena iar Rapidul, după o pauză de 4 ani şi vine să-i ducă pe giuleşteni în grupele Europa League, acolo unde n-au mai fost de pe vremea cînd tot el se afla pe banca tehnică a alb-vişiniilor, scrie gsp.

Oportunitatea de a lucra din nou cu bunul său prieten Dinu Gheorghe l-a făcut pe actualul selecţioner să treacă peste incidentele pe care le-a avut în trecut cu Copos. La precedentul său mandat, Răzvan a fost demis pentru o noapte după o remiză cu FC Argeş, a fost nevoit în mai multe rînduri să aducă bani de acasă pentru a le da jucătorilor, iar în octombrie 2005 a răbufnit la adresa patronului.

250.000 de euro pe an e salariul pe care Copos i l-a pregătit lui Răzvan Lucescu, adică acelaşi pe care-l are şi la echipa naţională.

Totuși, până la anunțul oficial de părăsire a echipei naționale, tricolorii vor mai  disputa  pe 3 iunie, acasă, cu Bosnia-Herțegovina, partida pe care Răzvan Lucescu e obligat s-o castige, dacă vrea să mai continue pe banca naționalei.

În cazul unui eșec sau semieșec, Răzvan va fi demis, urmând ca secundul Țtefan Iovan să devina selecționer interimar pentru meciurile amicale cu Brazilia (8 iunie) si Paraguay (11 iunie).

De asemenea, conform unor surse, în locul lui Răzvan Lucescu la cârma naționalei ar putea veni Gheorghe Hagi, acesta având mai multa șanse decât Cosmin Olăroiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel