Ingrediente: 200 g dovleac crud, 1 morcov mic, 1 ceapă, 1 feliuță de țelină, jumătate de ardei gras, pătrunjel, 1 cub de unt.
Mod de preparare:
Tăiem morcovul, ceapa, țelina și ardeiul cubulețe și le punem la fiert în aproximativ 1 l de apă. Când sunt aproape fierte, adăugăm peste ele și dovleacul tăiat bucăți. Se lasă la fiert totul încă 15 minute. La sfârșit, adăugăm pătrunjelul și luăm oala de pe foc, scrie Flaveur.ro. Scoatem legumele din apă și le mixăm la blender. Treptat, adăugăm din apa în care au fiert legumele pentru a obține consistența dorită. Adăugăm și untul pentru a fi o supă cremoasă. Pentru ca mâncarea să fie și mai bogată în vitamine, puteți găti legumele la abur. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Marte în Berbec, din 30 aprilie. Ce aduce în viețile noastre. Patru zodii sunt primele afectate
- Lovitură de teatru la CCR: documente ANAF, declarate neconstituționale în procesele penale
- Doi mari actori români au scris istorie împreună, dar s-au urât în viața reală. De ce nu și-au vorbit timp de 32 de ani
- Probleme pentru doi concurenți, la Te cunosc de undeva: "M-am trezit cu genunchiul umflat"
- DNA, primele acuzații oficiale după perchezițiile la Complexul Energetic Oltenia (CEO). Cine este directorul reținut. Acuzațiile procurorilor
- Dispare obiceiul de a consuma vin? Ce afectează vânzarea popularei băuturi
- "Să aprindem grătarele". Ce spune Mihaela Bilic despre mici, cel mai popular aliment printre români
- 10 lucruri pe care nu le știai despre primarul USR Dominic Fritz
- BANCUL ZILEI: Lucruri dificil de realizat
- Selly, explicații în scandalul cu Radu Alexandru - "piticigratis", Iorga, Adrian Elicopter de Luptă și acuzațiile de viol / video