Supă cremă de ciuperci. Rețetă delicioasă și simplă
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Ciuperci / Foto Pexels
Ciuperci / Foto Pexels
Ce spuneți de  o supă cremă de ciuperci?  

Pilotul Cezar Osiceanu vă propune o supă cremă de ciuperci.

„Luați multe ciuperci brune! Le tăiați mărunt și le căliți, iar apoi le fierbeți binișor. Nu uitați să puneți mirodeniile, după gust, dar în ultimul minut de fierbere. Apoi turnați cu încredere și un pahar de vin roze în oala în care fierb ciupercile!

Curățați de coajă și tăiați în felii subțiri ghimbirul după care îl căliți în feliuțe aurii de-a dreptul! Înainte de a o scoate în farfurie, puneți o bucată de brânză Rochefort franțuzească să se topească în supă și amestecați încet ca să se omogenizeze. Pe final, stoarcem picături de lămâie peste!

Scoatem în farfurie supa cremă și introducem în ea feliuțe de ghimbir călite precum gălbiorii într-o punguță de om sărac”, ne-a spus pilotul Cezar Osiceanu.

VEZI ȘI: Carmen Brumă propune un preparat minune - simplu de făcut - care ajută în programele de slăbit

Carmen Brumă propune un preparat minune - simplu de făcut - care ajută în programele de slăbit.

Carmen Brumă se referă la supa de roșii. Are multe avantaje, printre care: este o masă potrivită după excesele de sărbători, este ușoară, sățioasă, cu puține calorii, bogată în antioxidanți precum licopen, vitamina C, vitamina E și, desigur, este deosebit de delicioasă. De asemenea, este inclusă în majoritatea programelor de slăbit pregătite de Carmen Brumă.

VEZI ȘI: Carmen Brumă, rețetă de pastă de sardine. Simplu și delicios!

Carmen Brumă a prezentat rețeta ei de pastă de sardine. Simplu și delicios!

„Pasta se face cu mixerul sau cu blenderul. Este nevoie de: sardine în ulei sau în apă (sau făcute la cuptor), cu ouă fierte, condimente după gust și unt. Pasta iese foarte bună dacă puneți în ea bucățele mici de Apio (denumirea comercială, provenită din spaniolă, pentru tulpina dulce de țelină). Acesta este micul meu dejun: două felii de pâine integrală unse cu această pastă de sardine și cu legume proaspete, cât mai diverse și colorate”, a spus Carmen Brumă într-un Story pe Instagram.

VEZI ȘI: Înainte de greva profesorilor de astăzi, am văzut niște imagini care ar trebui să revolte pe oricine / foto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel