România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 22 sep, 17:35
"Sunteți un butoi de PULBERE". Avertisment TERIBIL pentru o ZODIE: "BOOM. Sare repede muștarul"
Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a realizat previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte, în săptămâna 21-27 septembrie 2020.

"Săptămâna aceasta intră Soarele în Balanță și e clar că parteneriatele capătă mai multă lumină, dar cu acest Mercur, cel puțin în prima parte a săptămânii nu sunteți foarte plăcuți, adică cei care stau în jurul vostru își vor da seama că sunteți foarte arțăgoși, foarte puși pe harță și e greu de gestionat cu voi orice. Vă sare foarte repede muștarul, sunteți imprevizibili, vă supărați, vă agitați, vă enervați, nimeni nu știe iar oamenii din jurul vostru trăiesc într-o incertitudine continuă.

Singurul lucru bun este că totuși Venus este în Leu și oamenii vă vor și aprecia, nu doar să vă critice pentru modul în care vă purtați. Martele retrograd în semnul vostru vă face să vă întoarceți la niște proiecte și să le gestionați altfel. Dar, dacă simțiți că sunteți ca un butoi de pulbere gata să facă boom, v-aș recomanda săptămâna aceasta poate să faceți niște sport și o să vă mai recomand mult timp lucrul acesta. V-aș recomanda să fiți mai serioși, mai muncitori, mai dornici să explorați locul de muncă", le spune Daniela Simulescu nativilor sau celor cu ascendentul în Berbec.

Citește și: Capatos a făcut ANUNȚUL. Ce se întâmplă cu emisiunea lui. Antena 1, SCHIMBARE majoră

Vezi mai multe în video:

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro