Sunt trei echipe Dinamo. Ionel Dănciulescu: Suporterii se vor asocia cu aceasta
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie de la Tembela Bohle, Pexels
Fotografie de la Tembela Bohle, Pexels
Dinamo Bucureşti a retrogradat în Liga a doua în acest sezon, însă nu este singura Dinamo în existenţă. 

"Echipa din Liga a 2-a și echipa domnului Badea sunt echipe de mulți ani. Mă refer la Dinamo din 1948 și la cea a lui Badea care are vreo șapte-opt-zece ani în Liga a 4-a. Echipa din Liga a 3-a, a CS-ului, a fost facută pentru a garanta construirea noului stadion. Echipa aceasta poate promova până în Liga a 2-a, mai departe nu îi permite legea.

Popa (n.r. Ionuț Popa, președintele CS Dinamo) s-a întâlnit cu Zăvăleanu, dar nu au rezolvat nimic, din cauza legislației. Nu te poți asocia cu o echipă care are datorii la stat. Acești jucători de la CS ar fi continuat activitatea la FC. A fost cineva din conducerea lui Dinamo care s-a opus. Noi am vrut să ajutăm de fiecare dată.

Dinamo din Liga a 2-a va rămâne Dinamo. Suporterii se vor asocia cu această echipă și credeți-mă că nimeni nu se va duce la echipa CS-ului. Mie chiar îmi pare sincer rău. Chiar sufăr cu adevărat și mi-aș dori să existe o soluție. Să vină cineva cu bani și să pună lucrurile pe picioare", a spus Dănciulescu, fostul atacant al lui Dinamo, la Fotbal Club.

La Dinamo, ultimii rămaşi se ceartă pe... aripioare. "A mâncat vreo 30"/ "Am gustat o aripioară, maximum 2"

Continuă problemele la Dinamo Bucureşti. Retrogradată pentru prima dată în istorie, echipa a rămas fără jucători, fără antrenor şi, mai nou, fără bucătar.

Cu toate astea, jucătorii care locuiesc la baza de antrenament Săftica mai au parte de mâncare gătită, din partea femeii de serviciu. Însă şi de aici pleacă scandaluri. 

Concret, un jucător a declarat sub protecţia anonimatului pentru Prosport că, deşi femeia de serviciu le-a gătit fotbaliştilor de la Săftica undeva la 50 de aripioare pentru a mânca, o bună parte dintre acestea au fost mâncate de Cornel Ţălnar. 

"Stă toată ziua cu noi pe la Săftica și se așază pe un scaun la umbră. Nu zice nimic. Doar se uită. Din când în când mai aruncă vorbele lui haideți, băi spionilorrrr! Asta nu ne deranjează. Problema a fost când ne-a mâncat ce carne aveam primită de la club. Și aia e venită cu porția! Aveam și noi vreo 50 de aripioare. Ne-a chemat la masă Țălnar în timp ce mânca din ele. Până am ajuns noi aproape că era golită farfuria. Ce să mai mâncăm…”, a spus jucătorul, conform sursei citate. 

Ţălnar confirmă episodul, nu şi cantitatea: O aripioară, maximum două 

„Sunt convins că ziaristul nu a inventat de la el acest subiect. Dar vă rog să mă credeți că nu am mâncat totuși 30 de aripioare. Dăcă știam că cei de față vor da la presă subiectul ăsta, vă jur că nici nu mă mai opream să mănânc cu ei. Am gustat doar o aripioară, maximum două, așa din picioare. Eu mă pregăteam de plecare, iar la masă m-a chemat Iulică Mihăescu. M-am și mirat când am văzut că sunt aripioare gătite, că noi acolo nici nu mai avem bucătar. Nu am știut că le luaseră copiii ăia sau cine le-a luat. Am aflat apoi că le gătise femeia de serviciu. Însă doar niște oameni bolnavi pot să inventeze și să dezinformeze ziaristul că am mâncat 30. Păi, plesnesc naiba, cum să mănânc atâtea? E o lecție pentru mine, iar de aici se vad niste caractere”, a spus Cornel Țălnar, în exclusivitate pentru ProSport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel