"Sunt perfectă așa cum sunt". Selena Gomez, în costum de baie pe un iaht în Mexic, după ce s-a zvonit că s-a îngrăşat "prea mult"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Facebook, Selena Gomez
Foto: Facebook, Selena Gomez
Selena Gomez este în formă maximă şi se distrează ori de câte ori prinde ocazia. Nu-i pasă de ce s-a scris în presă, în ultima perioadă, cum că ar fi mai "pufoasă" ca niciodată. Artista și-a petrecut vacanța de Anul Nou pe iaht în Cabo San Lucas, Mexic, împreună cu soții Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, dar și cu alți prieteni. 

Îndrăgita artistă a afișat o siluetă tonifiată într-un costum de baie alb cu negru, contrar celor care spun că ar fi luat mai multe kilograme în plus în ultimele luni. Fără machiaj, adesea în ținute albe de plajă, Gomez părea foarte fericită, după o perioadă în care a trecut prin multe încercări. Chiar la un moment dat, Selena și Nicola au dansat împreună, în timp ce Brooklyn le fotografia.

Vedeta în vârstă de 30 de ani, actrița din „Bates Motel” (27 de ani) și fiul lui Beckham (23 de ani) au postat o serie de imagini pe Instagram cu escapada lor de Revelion, potrivit CelebWell.com.

 A fost ţinta ironiilor şi a comentariilor răutăcioase

Selena Gomez este una dintre cele mai de succes artiste din lume, dar asta nu a scutit-o, de-a lungul anilor, de comentariile răutăcioase ale unor internauți cu privire la greutatea sa ori la felul cum arată. În urmă cu doar câteva luni, vedeta americană a ales să le răspundă într-o declarație pe TikTok, subliniind că „sunt perfectă așa cum sunt”.

Selena a vorbit deschis şi despre sănătatea ei psihică şi a transmis un mesaj puternic pe rețelele sociale, mărturisind că nu-i mai pasă de greutatea ei, pentru că indiferent de cum arată cineva va avea mereu ceva negativ de spus despre asta. „Așa că încerc să rămân slabă, dar m-am dus la Jack in the Box și mi-am luat patru tacos, trei rulouri cu ouă, rondele de ceapă și un sandviș picant cu pui. Dar sincer, nu-mi pasă de greutatea mea, pentru că oricum oamenii se iau de mine, de cum arăt: ești prea slabă, ești prea mare, asta nu ți se potrivește. Meh meh meh meh.”

Potrivit Insider, în 2021, actrița din „Only Murders in the Building” a dezvăluit pentru Vogue că viața ei, corpul ei au fost afectate în urma diagnosticului de Lupus: „Greutatea mea fluctuează mult. Este efectul medicamentului pe care trebuie să-l iau pentru tot restul vieții”, a explicat ea. „Am observat cu adevărat asta când oamenii au început să mă atace pe rețelele sociale. Și, în realitate, acesta este adevărul meu. Greutatea mea fluctuează, depinde de ce se întâmplă cu sănătatea mea”. Selena a vorbit și despre „mitul frumuseții”: „Am ales să am grijă de mine pentru că vreau, nu ca să demonstrez cuiva ceva”.

Mai multe fotografii AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel